Είστε εδώ

Κούλης, ο καταλληλότερος αρχηγός… αξιωματικής αντιπολίτευσης

Αυτό το Σάββατο, 14 Μαΐου 2016, σίγουρα θα γραφτεί στη σύγχρονη ιστορία της χώρας. Γιατί έλαβαν χώρα δύο κοσμοϊστορικά γεγονότα. Η συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και το 4ο (!) συνέδριο της Δράσης. Μάααααλιστα. Καταλαβαίνετε. Σ υ γ κ λ ο ν ι σ τ ι κ ά γεγονότα. Γεγονότα που θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη των πολιτών. Γεγονότα που θα αλλάξουν τη ροή της Ιστορίας. Όχι παίζουμε.
Στη Δράση μίλησαν οι Κούλης και Σταύρακας. Αντιλαμβάνεστε. Σείστηκε το σύμπαν από τις βροντερές αυτές παρεμβάσεις. Ακούστηκαν καινοτόμες προτάσεις. “Εκλογές να φύγει η επικίνδυνη κυβέρνηση”, ο Κούλης. Σε μετάφραση: “Άντε, να τα μαζεύετε πια παλιοαριστεροί, αν είναι δυνατόν, πρέπει να επιστρέψει η τάξη στη χώρα, διάλειμμα τέλος”.
“New deal” κατά των “λαϊκιστών, των οπισθοδρομικών, των πλιατσικολόγων”, ο Σταύρακας. Μετάφραση: Μαζί με Κούλη – Θεό στο δρόμο για το υπουργικό. Σιγά μην αφήσουμε τον Τσίπρα με τον Καμμένο να κυβερνάνε.
Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά (μαζί με μερικές επιστροφές από το παρελθόν, όπως η Αννούλα η Διαμαντοπούλου, σε πόσους άραγε έλειψε η κυρία;;;), οργανώνουν, και καλά λέμε και καμιά μλκ να περνάει η ώρα, το come back, για ορισμένους, την πρώτη φορά, για κάποιους άλλους.
Λίγο μακρύτερα, στη συνδιάσκεψη της Φωφάρας, το κεντρικό σύνθημα ήταν “Κρατάμε ψηλά την αλήθεια“. Και ποιοί την κρατάνε ψηλά (την αλήθεια, να μην παρεξηγηθούμε); Ο Μπένι (PSI είσαι εδώ;) και ο “καταλληλότερος” (για τί πράγμα ακριβώς;) αλησμόνητος πρώην πρωθυπουργός (που δεν είχε καταλάβει τι “πάρτι” γίνονταν γύρω του, μάλλον έγραφε στο μπλοκάκι του και ήταν απορροφημένος). Ο Σημίτης ντε. Ναι, αυτός, αυτός.
Τιιι; Χεσ…κατε;
Ε, ντροπή σας. Αχάριστοι. Αγροίκοι. Που θέλετε Τσίπρα και Πολάκη. Και Καμμένο.
Που δεν σας κάνει ο Κούλης. Ο Σταύρακας και η Φωφάρα. Που δεν ευγνωμονείτε τον Μπένι και τον “καταλληλότερο” για την προσφορά τους στην πατρίδα.
Άντε από δω… Που θέλετε να έχετε και διαφορετική γνώμη από εκείνη των “έγκυρων” δημοσκόπων. Αφού σας το λένε: ο Κούλης είναι σήμερα ο… καταλληλότερος.
Αλήθεια λένε.
Είναι πράγματι ο καταλληλότερος. Για αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ως το 2019. Και βάλε…
Αντζελίνα η Συριζαία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *