Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > Κούλης – Νούλας αποκαλυπτόμενος (vid)

Κούλης – Νούλας αποκαλυπτόμενος (vid)

“Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε”, “ήταν μια πολύ επώδυνη περίοδος και για εσάς και για εμένα”, “θα ψηφίσεις ΝΔ σαν όλα τα υπόλοιπα αλλά το κεφάλαιο αυτό έκλεισε”…

Τάδε έφη Κούλης χθες απευθυνόμενος σε νεοδημοκράτη, “από το 1989”, απολυμένο, με απόφαση του ιδίου όταν ήταν Υπουργός, σχολικό φύλακα. Ο άνθρωπος του έθεσε ένα απλούστατο ερώτημα: “Γιατί την επόμενη μέρα να ψηφίσω Κυριάκο Μητσοτάκη;”

Και ο μέγας Κούλης, αυτός που όλες οι δημοσκοπήσεις μπουστάρουν και επιχειρούν με ό,τι αλχημείες μπορούν να παρουσιάσουν ως τον “επόμενο πρωθυπουργό” (τρομάρα τους), του έδωσε αυτές τις… απαντήσεις (ο Θεός να τις κάνει δηλαδή). Που δεν είναι φυσικά ούτε απαντήσεις ούτε και δικαιολογίες.

Είναι απλά άλλη μια απόδειξη ότι ο άνθρωπος είναι ανάλγητος, αμετανόητος, ότι αν ποτέ (α πα πα, έξω από δω….) βρεθεί στα ηνία του τόπου, το μόνο που θα κάνει θα είναι να στείλει και άλλους ανθρώπους στην ανεργία, στη μιζέρια και την κατάθλιψη.

Για να τους λέει μετά ότι σας… διέλυσα, σας κατέστρεψα, με πόνεσε λιγάκι αυτό αλλά… έτσι είναι η ζωή.

Άλλωστε το έχει ο ίδιος πει : ” η κοινωνική ισότητα είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση”… Για να μην ξεχνιόμαστε. Κούλης όπως λέμε Νούλας…

Αντζελίνα η Συριζαία

Leave a Reply

Top