Είστε εδώ

Κόπηκε από τον Ανδρουλάκη ο γιατρός που ενέκρινε αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ! Εκτός ψηφοδελτίων ΠΑΣΟΚ

Εκτός ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-Κιν.Αλ. τίθεται ο γιατρός Νικόλαος Χαυτούρας, μετά το πόρισμα της ΕΔΕ για τη χορήγηση αναρρωτικής άδειας στον επιθεωρητή του ΟΣΕ την ημέρα που έγινε γνωστή η τραγωδία των Τεμπών.

«Η ενέργεια αυτή γίνεται για λόγους αρχής και πολιτικού ήθους, μολονότι πρόκειται για παρατυπία που δεν σχετίζεται άμεσα με την τραγωδία και δεν παρακωλύει κατ’ ουδένα τρόπο τη δικαστική και πειθαρχική έρευνα» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-Κιν.Αλ. σε ανακοίνωσή του.

Στην ανακοίνωση, η Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνει ότι «μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση η παραμονή στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας του πολιτικά υπεύθυνου για την πολύνεκρη τραγωδία Κώστα Καραμανλή, ο οποίος οκτώ μέρες πριν το δυστύχημα διαβεβαίωνε δημόσια στη Βουλή για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων».

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ, τόσο ο γιατρός Ν. Χαυτούρας όσο και ο επιμελητής, που κατ’ εντολή του έδωσε 30ήμερη αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ χωρίς εκείνος να υποβληθεί σε καμία διαγνωστική εξέταση ούτε να προσέλθει στα ΤΕΠ, τέθηκαν σε αναστολή καθηκόντων και παραπέμπονται στο πειθαρχικό συμβούλιο.

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *