Είστε εδώ

Κοντά στο κόμμα της Ζωής ο … “ισχυρός άντρας” της ΕΡΤ! Χτύπησε και την πόρτα του Κατσανέβα …

Δύσκολο στοίχημα αποδεικνύεται για την πρώην ΠτΒ η δημιουργία του προσωπικού της πολιτικού φορέα, αφού παρά την αισιοδοξία της, η ανταπόκριση που βρίσκει στο κάλεσμά της, είναι … απαγορευτική για το “εγχείρημα”. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ο ισχυρός άντρας της ΕΡΤ που “λύνει και δένει ” στο παρασκήνιο, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, αλλά και ο πρώην γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου Θ Κατσανέβας, είναι οι μόνοι “ευεπίφοροι” μέχρι στιγμής, εκτός φυσικά από τις “αυτοκόλλητες” Ραχήλ και Σ Σακοράφα!
H Ζωή Κωνσταντοπούλου στο εγχείρημά της για τη δημιουργία νέου κόμματος, επιχειρεί να πλευρίσει στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, κυρίως, αλλά και παλαιοΠΑΣΟΚους. Ενα από τα ονόματα που ακούγονται στον στενό κύκλο της είναι αυτό του Θεόδωρου Κατσανέβα, ο οποίος έχει φτιάξει το κόμμα «Δραχμή», . Η επαφή της πρώην προέδρου της Βουλής με τον κ. Κατσανέβα έχει γίνει μέσω του πατέρα της, Νίκου Κωνσταντόπουλου, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην βουλευτή κι ένα από τα ιστορικά στελέχη του Κινήματος, το οποίο εγκατέλειψε τη Χαριλάου Τρικούπη την περίοδο Σημίτη. Βεβαίως, επειδή η μεταγραφή, αν και εφόσον γίνει, δεν θεωρείται και πρώτης γραμμής, η προσπάθεια της κυρίας Κωνσταντοπούλου είναι συνεχής. Μάλιστα, απευθύνεται και σε πρόσωπα που κινούνται στον χώρο της Δεξιάς κι έχουν αποστασιοποιηθεί από τα υπάρχοντα κόμματα του χώρου.
Προς το παρόν, πέρα από τη Ραχήλ Μακρή και τη Σοφία Σακοράφα, αυτός που φαίνεται ότι θα τη στηρίξει είναι ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης και κάποια ακόμα στελέχη που προέρχονται από τον συγκεκριμένο χώρο, ενώ η Νάντια Βαλαβάνη, η οποία είχε αποστασιοποιηθεί από τη Λαϊκή Ενότητα, μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει «ναι» στο κάλεσμά της. Ο άνθρωπος που εργάζεται ακατάπαυστα για εκείνη είναι ο Κώστας Μαρματάκης, ο οποίος υπήρξε υψηλόβαθμο στέλεχος του Οργανωτικού στον ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας. Ωστόσο, μετά το δημοψήφισμα διαχώρισε τη θέση του και συνεργάστηκε με τη ΛΑΕ, ενώ πριν από δύο μήνες διορίστηκε μετακλητός στο γραφείο της κυρίας Κωνσταντοπούλου.

One thought on “Κοντά στο κόμμα της Ζωής ο … “ισχυρός άντρας” της ΕΡΤ! Χτύπησε και την πόρτα του Κατσανέβα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *