Είστε εδώ

Κονιορτοποιεί … τη μαζική προπαγάνδα για «κύμα αποχωρήσεων» από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης: “Το τελευταίο 10ήμερο αποχώρησε από τις ΟΜ το 1,03% των μελών του κόμματος. Στον isyriza, είχαμε 152 email αποχώρησης και 758 νέες εγγραφές”

Ισοπεδωτικά κυριολεκτικά, τα στοιχεία που παρέθεσε με δημόσια ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά της μαζικής προπαγάνδας για δήθεν “κύμα αποχωρήσεων” από το κόμμα, μετά την απομάκρυνση της Ομπρέλας και τη διάσπαση των “6+6”!

«Επειδή υπάρχει μία μαζική προπαγάνδα από τα ΜΜΕ για το “κύμα αποχωρήσεων” από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ήθελα να δώσω τα ακριβή στοιχεία, χωρίς κανένα σχόλιο” αναφέρει συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης απαντώντας στα δημοσιεύματα που μιλούν για «κύμα αποχωρήσεων» από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Το τελευταίο 10ήμερο αποχώρησε από τις ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το 1,03% των μελών του κόμματος. Στον isyriza, είχαμε 152 email αποχώρησης και 758 νέες εγγραφές» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

«Γίνετε κομμάτι της Σύγχρονης Αριστεράς, γραφτείτε στο isyriza.gr Πάμε μπροστά!».

Μια σκέψη στο “Κονιορτοποιεί … τη μαζική προπαγάνδα για «κύμα αποχωρήσεων» από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης: “Το τελευταίο 10ήμερο αποχώρησε από τις ΟΜ το 1,03% των μελών του κόμματος. Στον isyriza, είχαμε 152 email αποχώρησης και 758 νέες εγγραφές”

  1. Να γραφτουμε ρε Κας!Περιμενουμε εδω και 20 μερες την επιβεβαιωση,Τί στο διαολο γινεται;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *