Είστε εδώ

ΚΚΕ για δοσοληψίες Χειμάρα: ΝΔ, το κόμμα των “ανήξερων” και η σαπίλα σε όλο της το μεγαλείο

«Ένας ακόμη επιχειρηματίας-βουλευτής της ΝΔ, ένας ακόμη που αξιοποιεί την ιδιότητά του για επιχειρηματικές δοσοληψίες με το δημόσιο, ένας ακόμη που δηλώνει άγνοια και παριστάνει προκλητικά τον ανήξερο. ΝΔ, το κόμμα των “ανήξερων” και η σαπίλα σε όλο της το μεγαλείο!», ήταν το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ σχετικά με τις παράνομες δοσοληψίες του βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ, Θ. Χειμάρα, με το Δημόσιο όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Documento.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θέμης Χειμάρας, μετά την αποκάλυψη του Documento ότι η εταιρία του σύναπτε συμβόλαια εργασίας με δημόσιους φορείς, παρά το ασυμβίβαστο λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Μόνο που ο «γαλάζιος» βουλευτής, αντί να διαψεύσει, επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Και αυτό, διότι όπως αναφέρει και ο ίδιος, «τα τελευταία τέσσερα χρόνια, από το 2019 έως σήμερα, ο τζίρος της επιχείρησής μου, ανέρχεται στο ποσό των 1.197.577,84 ευρώ», διευκρινίζοντας, μάλιστα, ότι «από αυτό το ποσό, οι πωλήσεις σε Ο.Τ.Α. και δομές εκπαίδευσης, μέσα από νόμιμες διαδικασίες, αντιστοιχούν σε 268.794,76 ευρώ».

Επιβεβαιώνει, έτσι, ότι παρόλο που από το 2019 είχε εκλεγεί βουλευτής, η εταιρία του συνέχισε να δουλεύει με το δημόσιο, ενώ κάτι τέτοιο θα έπρεπε να έχει σταματήσει.

Με πληροφορίες από documentonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *