Είστε εδώ

«Κιβωτός του Κόσμου»: Επίθεση από τον πατέρα Αντώνιο κατά Ιερώνυμου, κυβέρνησης-«Αβυσσαλέο μίσος, με πέταξαν στο δρόμο»

Την πρώτη του επίσημη αντίδραση δημοσιοποίησε σήμερα μέσω των δικηγόρων του Θρασύβουλου Κονταξή και Γιάννη Κώτσου ο πατέρας Αντώνιος σε όσα του καταλογίζονται τις τελευταίες ημέρες με τις αλλεπάλληλες συγκλονιστικές αποκαλύψεις ατόμων που πέρασαν από τις δομές της Κιβωτού του Κόσμου ή συγγενικών τους προσώπων.

Ο κ. Κονταξής σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους έξω από την κεντρική δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό, επιτέθηκε στην επίσημη ελληνική εκκλησία, την κυβέρνηση και το νέο ΔΣ , ενώ όπως υποστήριξε παράνομα απομάκρυναν από τον κοιτώνα του τον Πατέρα Αντώνιο και την οικογένειά του,. Από τη μεριά του ο κ. Κώτσος επεσήμανε ότι δεν υπάρχουν ακόμα καν κατηγορίες παρά μόνο δημοσιεύματα για τους εντολείς τους.

Δεν υπάρχουν κατηγορίες
«Δεν υπάρχει κατηγορία παρά μόνο δημοσιεύματα. Αυτό που έχω να δηλώσω σήμερα και δεν αφορά την υπερασπιστική γραμμή, είναι ότι το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας για το έργο της Κιβωτού συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης, η οποία με ένα εγκάθετο διοικητικό συμβούλιο, πρόεδρος του οποίου είναι μία εφοπλιστής, παράνομα και αυθαίρετα κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά στον δρόμο την οικογένεια του πατέρα Αντωνίου. Είναι ανέστιος, δεν υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία όπως γράφεται και αυτό που απαιτούμε είναι την άμεση παρέμβαση των οικείων εισαγγελικών αρχών», ανέφερε ο κ. Κονταξής.

Ουδέν σχόλιο για τα καταγγελλόμενα
Ο ίδιος σημείωσε ακόμα ότι θα συναντηθεί με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, για να καταγγείλει τα όσα παράνομα συμβαίνουν.

Ο κ. Κονταξής διέψευσε ότι ο πατέρας Αντώνιος ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς του έχει κάνει οποιαδήποτε δήλωση στα ΜΜΕ, και όσα διέρρευσαν στον Τύπο δεν είναι αληθή.

Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την Κιβωτό του Κόσμου, ο κ. Κονταξής δεν έκανε κανένα σχόλιο καθώς όπως είπε δεν υπάρχει κατηγορία ούτε έχει ο ίδιος λάβει επισήμως από τις δικαστικές αρχές οποιαδήποτε ενημέρωση.

Με πληροφορίες από documentonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *