Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Κίνηση τεράστιας ανθρωπιάς από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο: Χαρίζουν το 50% των εσόδων από το eshop τους στους πυρόπληκτους!

Κίνηση τεράστιας ανθρωπιάς από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο: Χαρίζουν το 50% των εσόδων από το eshop τους στους πυρόπληκτους!

Τελικά δεν εντυπωσιάζουν μόνο στο παρκέ, αλλά και εκτός! Ο λόγος για τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, τα οποία σε μια επίδειξη γενναιοδωρίας και αλτρουισμού, δωρίζουν το 50% των εσόδων του eshop τους στους πυρόπληκτους από Εύβοια, Αττική και Πελοπόννησο.

Με ένα story του στο Instagram, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε γνωστό πως θα στηρίξουν οικονομικά τους πυρόπληκτους, καθώς αποφάσισαν να διαθέσουν για την ανακούφισή τους το 50% των εσόδων από το e-ehop που διατηρούν, το antetokounbros.shop.

«Είμαστε όλοι αδέρφια. Το 50% των εσόδων από το e-shop θα γίνουν δωρεά σε εκείνους που επλήγησαν από τις φωτιές στην Ελλάδα» ανέφερε η «αφίσα» που ανέβασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το ίδιο story έκαναν στους δικούς τους λογαριασμός και οι Θανάσης, Κώστας και Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του στέκονται δίπλα στους ανθρώπους που είδαν τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μέσω της πρωτοβουλίας GiANT Heart, ο πρωταθλητής του NBA και MVP των τελικών προσέφερε δωμάτια σε ξενοδοχεία της Αθήνας για να μείνουν πυρόπληκτοι, ενώ στις 3 Αυγούστου ακύρωσε τη μεγάλη γιορτή στη γειτονιά του, τα Σεπόλια, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς ήταν σε πλήρη εξέλιξη οι φωτιές σε Αττική, Εύβοια και Ηλεία.

πηγή: newsbreak.gr

Leave a Reply

five × 2 =

Top