Είστε εδώ
Home > FAQ news > Κίνηση στελεχών της κεντροδεξιάς στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα

Κίνηση στελεχών της κεντροδεξιάς στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα

Συνάντηση σε κεντρική αίθουσα κοντά στο Πολυτεχνείο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχαν χθες το απόγευμα (Τρίτη ) επώνυμα στελέχη του κεντροδεξιού χώρου και πρώην ΑΝΕΛίτες, οι περισσότεροι από τους οποίους με προέλευση “καραμανλογενή”.

Στη συνάντηση αυτή, στην οποία συμμετείχαν με τηλεδιάσκεψη και άλλα στελέχη που κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος απο πόλεις της περιφέρειας, αποφασίστηκε να προχωρήσουν άμεσα στη συγκρότηση συγκεκριμένου ρεύματος για την πρόταση και στήριξη υποψηφίων στο πλευρό του κυβερνώντος κόμματος.

Αυτό που μπήκε ως πρόταγμα είναι η ανάγκη στις εθνικές εκλογές που έρχονται και που κρίνονται ως μεγίστης σημασίας όχι για τους ίδιους ή για πιθανά αξιώματα ή “διάσωση” μέσω της συμμετοχής σε ψηφοδέλτια κομμάτων αλλά για τον ίδιο το λαό να αντισταθεί στη βαρβαρότερη από ποτέ επέλαση μίας ρεβανσιστικής και ακραία νεοφιλελευθερης ακροδεξιάς η οποία έχει ενδυθεί την απολιτίκ μορφή του σημερινού ηγέτη της Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο πλαίσιο αυτό – όπως πληροφορείται το thefaq – τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις, ενώ αναμένεται και ένα νεύμα από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα κι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως λένε οι ίδιοι, για να προχωρήσουν στον από κοινού συντονισμό ενος μετώπου ενάντια στην παλινόρθωση των πολιτικών εκείνων που έφεραν την κρίση.

Ανάμεσα στα στελέχη βρίσκονται πρόσωπα που διαδραμάτισαν κορυφαίο ρόλο, τόσο στους κομματικούς μηχανισμούς των ΑΝΕΛ την προηγούμενη περίοδο, όσο και στη ΝΔ της περιόδου του Κώστα Καραμανλή.

One thought on “Κίνηση στελεχών της κεντροδεξιάς στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα

  1. Ευχομαι και ελπιζω η κινηση αυτη να ευδωθει για το καλο της Ελλαδας της Δημοκρατιας και του λαου.

Leave a Reply

sixteen + 10 =

Top