Είστε εδώ

Κίνηση – ματ του ΣΥΡΙΖΑ για να διασφαλίσει ότι δεν θα γίνει της … “Novartis” με το σκάνδαλο των υποκλοπών: Μήνυση καταθέτει στον Άρειο Πάγο η Γεροβασίλη

Ενώ αναμένεται, νέος πιο συνταρακτικός κύκλος αποκαλύψεων από τον Τύπο τις επόμενες μέρες, για το σκάνδαλο των υποκλοπών που συγκλονίζει το πολιτικό σκηνικό της χώρας, στον Άρειο Πάγο έφτασε λίγο μετά τις 11:00 η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου μετά την αποκάλυψη του Documento πως ήταν ένα από τα θύματα του Predator.

Η κ. Γεροβασίλη κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου με την αποκάλυψη από το Documento ότι ήταν ένα από τα πολιτικά πρόσωπα που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση από το κοινό σύστημα ΕΥΠ – Predator.

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, που συναντήθηκε με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, στην μήνυσή της αναφέρει τα παρακάτω αδικήματα για τα οποία πρέπει να υπάρξει διερεύνηση και συγκεκριμένα:

Προσβολές Απορρήτου και Επικοινωνίας 

Παράνομη πιθανή κτήση, γνώση, χρήση Κρατικών Απορρήτων δια της παράνομης παγίδευσης του τηλεφώνου μου και της παράνομης πρόσβασης στο αρχείο αυτού αλλά και στο αρχείο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μου, ήτοι σε αρχειακό υλικό που αφορά και στην περίοδο που διετέλεσα Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και πολιτική προϊσταμένη της ΕΥΠ αλλά και στενή συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού, κου Αλέξη Τσίπρα

Παράνομη επεξεργασία προσωπικών μου δεδομένων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες .Εγκλήματα κατά της ασφάλειας των τηλεφωνικών επικοινωνιών

-Πιθανή συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση για την τέλεση των ανωτέρω αδικημάτων

Υπενθυμίζεται ότι μήνυση έχει καταθέσει και ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος, επίσης, είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από το κακόβουλο λογισμικό.

Υπενθυμίζεται ότι αντιστοίχως είχε πράξει και ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης, στις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς εντόπισε στη συσκευή του κακόβουλα sms που είχαν ως αποτέλεσμα να τον «παγιδεύσουν» μέσων του «αρπακτικού» προσωπικών δεδομένων.

Πηγή: documentonews.gr / Άγγελος Προβολισιάνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *