Είστε εδώ

Κι όμως ο Δημητριάδης δύο φορές “άδειασε” τον Μητσοτάκη και έστειλε “μήνυμα” στο Μαξίμου …

Μπορεί το σύνολο των Μέσων, φιλοκυβερνητικών και αντιπολιτευόμενων, να στάθηκε στους “τίτλους” – άντε και τους “υπότιτλους” της μισάωρης κατάθεσης Δημητριάδη, χτες στην Βουλή, αλλά όσοι διαβάζουν beyond the lines είδαν τα σαφή μηνύματα του πρώην πανισχυρου άντρα του Μαξίμου, στο πρωθυπουργικό περιβάλλον και τους σχεδιασμούς του, αλλά και στον ιδιο τον Κυριακο Μητσοτάκη.

Κατ’ αρχας ο πρώην Γραμματέας του Γραφείου του Πρωθυπουργού, ξεκαθάρισε – σε ερώτηση βουλευτή της αντιπολίτευσης – ότι παραιτήθηκε ο ίδιος μετα την αποκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών και “άδειασε” έτσι τον Πρωθυπουργό που στη συνέντευξή του στους Sunday Times είχε δηλώσει ότι είχε προχωρήσει στην “αποπομπή” δύο στελεχών του (Δημητριάδης – Κοντολέων) γιατί δεν έκρινε επαρκείς τις εξηγήσεις του για την παρακολούθηση του Ν. Ανδρουλάκη!

Γιατί εχει ιδιαίτερη σημασία αυτό; Μα γιατί ακυρώνει αυτό που ο Πρωθυπουργός θέλει να παρουσιασει ως “χειρονομία” καλής θέλησης προς τον Όμιλο Μαρινάκη, προκειμένου να κατευνάσει την μήνιν του, καθώς ζηταει την ¨κεφαλή επί πίνακι” (εν προκειμενου επί Δικαστηρίου) του ανηψιου του Πρωθυπουργού για το Predator!

Το δεύτερο “μήνυμα” ήρθε με τον … επικό διάλογο με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Καστανίδη για το αν είχε πάει στην Κύπρο για το ΄συστημα υποκλοπών:

Καστανίδης: -Γνωρίζετε τον Λαβρανο;

Δημητριαδης: -Όχι

Καστανιδης: -Μα αφού πήγατε στην Κύπρο με τον Λαβράνο για να συναντήσετε ανθρώπους που είχαν σχέση με το Predator

Δημητριάδης: -Μάλλον όχι, αλλά …  κρατάω μια επιφύλαξη.

Χ. Καστανίδης: -Δεν θυμάστε αν πήγατε;

Γρ. Δημητριάδης: -Δεν νομίζω ότι πήγα, κρατάω όμως μια επιφύλαξη.

“Γάτα” ο Γρηγόρης – πως θα μπορούσε κι αλλιώς, άλλωστε – έστειλε το “μήνυμα” να μην θεωρούν “δεδομένη” την … μνήμη του.

One thought on “Κι όμως ο Δημητριάδης δύο φορές “άδειασε” τον Μητσοτάκη και έστειλε “μήνυμα” στο Μαξίμου …

  1. ΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΤΖΑΒΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ….ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΡΙΓΜΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *