Είστε εδώ
Home > FAQ news > ΕΡΤ! Απίστευτο πρόγραμμα με “ναυαρχίδα” το περιζήτητο παγκοσμίως θρίλερ “Taboo” και το επικό «Trotsky»! 15 νέες ξένες σειρές 100 νέα ντοκιμαντέρ, 100 βραβευμένες ξένες ταινίες και 50 αγαπημένες ταινίες του παλαιού και νέου ελληνικού κινηματογράφου!

ΕΡΤ! Απίστευτο πρόγραμμα με “ναυαρχίδα” το περιζήτητο παγκοσμίως θρίλερ “Taboo” και το επικό «Trotsky»! 15 νέες ξένες σειρές 100 νέα ντοκιμαντέρ, 100 βραβευμένες ξένες ταινίες και 50 αγαπημένες ταινίες του παλαιού και νέου ελληνικού κινηματογράφου!

Νίκος Παππάς και Λεύτέρης Κρέτσος, μετά την αδειοδότηση πάνε για τον απόλυτο “αιφνιδιασμό” και στο τηλεοπτικό παιχνίδι μετατρέποντας την Δημόσια Τηλεόραση από ένα “αρτηριοσκληρωτικό”, συντηρητικό, φοβικό οργανισμό που αποτελούσε τον “φτωχό συγγενή” της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στο τηλεοπτικό πεδίο , σε … ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ! Και όλα αυτά ελεύθερα για όλους τους πολίτες και όχι συνδρομητικά, cable, paid “χορηγούμενα” και … υπο-χορηγούμενα! … Η ΕΡΤ εξασφάλισε και θα δείξει το επόμενο διάστημα τις ταινίες:
«Ο Αστακός» του Γιώργου Λάνθιμου
«Neruda» με τον Gael García Bernal
«Moonlight» (Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας)
«Ο γιος του Σαούλ» (Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας)
«Paterson» και «Gimme Danger» του Jim Jarmusch.

Πιο συγκεκριμένα με 15 νέες ξένες σειρές, περισσότερα από 100 νέα ντοκιμαντέρ, 100 βραβευμένες ξένες ταινίες και 50 αγαπημένες ταινίες του παλαιού και νέου ελληνικού κινηματογράφου, ενισχύει η ΕΡΤ το τηλεοπτικό πρόγραμμά της για την τρέχουσα σεζόν.

Η «αφρόκρεμα» της παγκόσμιας οπτικοακουστικής παραγωγής έρχεται αυτόν τον χειμώνα μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ1, της ΕΡΤ2 και της ΕΡΤ3.και της Hybrid

Ανάμεσα στις ξένες σειρές που απέκτησε η ΕΡΤ και θα μεταδώσει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, ξεχωρίζουν τα ιστορικά έπη «Trotsky» (2017) και «Victoria» (παραγωγής ITV, 2016), το θρίλερ «Taboo» (2017) με τον Tom Hardy, η δραματική μίνι-σειρά «Patrick Melrose» (2018) με τους Benedict Cumberbatch και Jennifer Jason Leigh και η δραματική σειρά αγωνίας «Keeping Faith» (2017). Μαζί με αυτές και οι νέοι κύκλοι των αγαπημένων σειρών «The Affair» και «Ντετέκτιβ Μέρντοχ».

Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, η ΕΡΤ εξασφάλισε τις ταινίες «Ο Αστακός» του Γιώργου Λάνθιμου, «Neruda» με τον Gael García Bernal, το βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας -σε μία από τις συγκλονιστικότερες απονομές όλων των εποχών (2017)– «Moonlight», το βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας «Ο γιος του Σαούλ», τις ταινίες «Paterson» και «Gimme Danger» του Jim Jarmusch κ.ά.

Και αυτά είναι μόνο η αρχή. Η φετινή τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ θα είναι συναρπαστική.

Leave a Reply

Top