Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Κι όμως δεν είναι φωτομοντάζ! Του Κυριάκου του λύθηκαν τα κορδόνια και είπε να τα δέσει μπροστά στο άγαλμα και στο τιμητικό άγημα στην Αλεξανδρούπολη (vid)

Κι όμως δεν είναι φωτομοντάζ! Του Κυριάκου του λύθηκαν τα κορδόνια και είπε να τα δέσει μπροστά στο άγαλμα και στο τιμητικό άγημα στην Αλεξανδρούπολη (vid)

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα alexpoli.gr, το συγκεκριμένο πλάνο τραβήχτηκε εντελώς τυχαία καθώς ήταν η στιγμή μετά τις δηλώσεις, την ώρα που γινόταν τερματισμός της ζωντανής μετάδοσης.

Το επίμαχο πλάνο είναι μετά το 15ο λεπτό του βίντεο ( Στο πλάνο ο Κυρ Μητσοτάκης δένει το κορδόνι του μπροστά στο μνημείο Βισβίζη…. και ενω το στρατιωτικό άγημα παρουσιάζει όπλα…)

Η εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη να κάνει την συγκεκριμένη κίνηση ασέβειας, ακριβώς μπροστά από το τιμητικό άγημα που στέκεται προσοχή, σχολιάζεται ποικιλοτρόπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του πρώην στελέχους της ΝΔ Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος αναρτώντας τη σχετική φωτογραφία σχολίασε: «Δεν μπορεί! Είμαι βέβαιος ότι είναι φωτομοντάζ!».

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

Top