Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > IL Maestro !!! (Κι όμως, χορεύουν ελληνικούς χορούς, εδώ και καιρό …!)

IL Maestro !!! (Κι όμως, χορεύουν ελληνικούς χορούς, εδώ και καιρό …!)

” Μαέστρος” ! Αυτό το “παιδάκι” από το 15μελές … ο “αναξιόπιστος-ανίκανος-επικίνδυνος”, κατά τον απόφοιτο του Χάρβαρντ, “βετεράνο” πολιτικό πρόσφυγα, έχει καταφέρει … το αδύνατο. Εκείνο που δεν κατάφεραν, δεν διανοήθηκαν καν, νωρίτερα Γιωργηδες, Αντωνηδες, Βαγγέληδες και φυσικά τώρα, Ντόρες και Κούληδες.

Με τις κινήσεις του, στην σκακιέρα, τις … “μονομερείς”, τις “καθυστερήσεις”, τους ελιγμούς,  κατάφερε να μετατρέψει άλλον έναν επιχειρούμενο εκβιασμό στη χώρα μας, σε μπούμερανγκ κατά εκέινων που τον ασκούν.

Προσέξτε που βρισκόμαστε σήμερα: Το ελληνικό πρόγραμμα και η ελληνική κρίση, να έχει γίνει κεντρικό πολιτικό διακύβευμα και σημείο τριβής, στις, γερμανικές εκλογές ( εμφύλιος Γκαμπριελ-Σόιμπλε, άδειασμα Μέρκελ, είσοδος στη διεκδίκηση της καγκελαρίας των Σοσιαλδημοκρατών με Σουλτς). Τις  ολλανδικές εκλογές ( αμήχανος Νταισελμπλουμ, για πρώτη φορά “κρύβεται” από τον Σόιμπλε ). Τις γαλλικές εκλογές… μέσω καραμπόλας, στο εσωτερικό της ΕΕ όπου πλέον Κομισιον και ΕΚΤ ξεσηκώνονται ανοιχτά κατά της πολιτικής λιτότητας και αντιπαρατιθενται με τον Βολφγκανγκ Σόιμπλε, αλλαγή ισορροπιών και μετατοπιση των κέντρων βάρους προς το Νότο με τη συσταση ουσιαστικά του “μετώπου του Νότου”, εκτόπιση (επί θυραις) του νεοφιλελέ ΔΝΤ, από την ζώνη του ευρώ, κριτική αναθεωρηση των γεωστρατηγικών προσανατολισμών και συμμαχιών της Ευρώπης προς Ανατολάς ( Ρωσία ), ξαναζωντάνεμα και αναγέννηση των κινημάτων των πολιτών αλλά κυρίως επανασύσταση του προοδευτικού πόλου εντός της ΕΕ, με τις συμμαχίες Αριστεράς και Σοσιαλιστών, τώρα στο Νότο και σε λίγους μήνες πιθανότατα και σε χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης…

Κατάφερε δηλαδή, να κάνει, εκείνο ακριβώς που έλεγε πριν το ’15. Να χορεύουν πλέον στην Ευρώπη … ελληνικούς χορούς και να κάνει το ελληνικό πρόβλημα, κεντρικό πολιτικό πρόβλημα ( αλλά και πρόβλημα πολιτικής ) στο εσωτερικό των χωρών της Ευρωπαικής ένωσης… Όλα αυτά, από έναν “κακό μαθητή” και από μια παρέα δεκαπενταμελούς. Που δεν … ξέρουν και δεν μπορούν !!!

 

Αντζελίνα η Συριζαία

3 thoughts on “IL Maestro !!! (Κι όμως, χορεύουν ελληνικούς χορούς, εδώ και καιρό …!)

  1. Αφού την ανικανότητα την δείχνεις Αρετή, αφού δεν σε αγγίζει η κατάντια της Πατρίδας σου, ναι είσαι ακόμα Συριζαια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ.

Leave a Reply

1 × 5 =

Top