Είστε εδώ
Home > FAQ news > Κι άλλη γκάφα; Μεγάλης στρατιωτικής σημασίας η ζώνη που επιτάσσεται στο Μανταμάδο λέει η Κοινότητα! “Γνώριζε η κυβέρνηση;”

Κι άλλη γκάφα; Μεγάλης στρατιωτικής σημασίας η ζώνη που επιτάσσεται στο Μανταμάδο λέει η Κοινότητα! “Γνώριζε η κυβέρνηση;”

Επιστολή, που συνοδεύεται από σχετικό φωτογραφικό υλικό, έστειλε την Παρασκευή η Κοινότητα του Μανταμάδου στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, σε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής, στον περιφερειάρχη, στους βουλευτές του νομού, στους δημάρχους Δυτικής Λέσβου και Μυτιλήνης, στους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Μετανάστευσης και Ασύλου, καθώς και στους αρχηγούς του ΓΕΕΘΑ, του ΓΕΣ, και της ΑΣΔΕΝ.

Στην επιστολή, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, περιέχεται απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Μανταμάδου αλλά και πληροφορίες ότι η ζώνη που έχει επιτάξει η κυβέρνηση και σχεδιάζει να δημιουργήσει δομή για μετανάστες και πρόσφυγες στη θέση Καράβα – Καβακλή Μανταμάδου αποτελεί χώρο μεγάλης στρατιωτικής σημασίας, ενώ περιλαμβάνει σημαντικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το κλειστό κέντρο πρόκειται να γίνει σε χώρο, στον οποίο υπάρχει υπόγειο διοικητήριο του στρατού εν καιρώ πολέμου.

Η τοπική ιστοσελίδα stonisi.gr έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες μαζί με το περιεχόμενο της επιστολής.

«Φαίνονται οι θέσεις που καταλαμβάνουν τα άρματα, καθώς επίσης και ο χώρος στον οποίο ο εχθρός μπορεί να κάνει απόβαση ρίχνοντας αλεξιπτωτιστές και να προσγειώσει άνετα ελικόπτερα. Αυτόν, λοιπόν, το χώρο επιτάσσει η κυβέρνηση για την νέα δομή. Θα θέλαμε να σκεφτεί η ελληνική κυβέρνηση, αν γνώριζε πόσο σημαντικής στρατιωτικής σημασίας ήταν ο χώρος που επίτασσε. Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι δεν το γνώριζε και με βάση τα καινούργια στοιχεία που προσκομίζουμε θα προβεί σε άρση της απόφασής της» καταλήγει η επιστολή της Κοινότητας Μανταμάδου.

πηγή: news247.gr

One thought on “Κι άλλη γκάφα; Μεγάλης στρατιωτικής σημασίας η ζώνη που επιτάσσεται στο Μανταμάδο λέει η Κοινότητα! “Γνώριζε η κυβέρνηση;”

Leave a Reply

five × five =

Top