Είστε εδώ
Home > FAQ news > Κι άλλες απειλητικές επιστολές σε 4 υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- Δύο οι επιστολές στον Κοτζιά! Η νεώτερη ενημέρωση από το Νίκο Τόσκα ( vid )

Κι άλλες απειλητικές επιστολές σε 4 υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- Δύο οι επιστολές στον Κοτζιά! Η νεώτερη ενημέρωση από το Νίκο Τόσκα ( vid )

Νέες πληροφορίες σχετικά με την απειλητική επιστολή που εστάλη στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά έδωσε στη δημοσιότητα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχουν κι άλλες επιστολές που έχουν σταλεί σε άλλα υπουργεία. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σταλέι δυο επιστολές στο Νικο Κοτζιά και σε ακόμη τέσσερις υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε στην δημόσια τηλεόραση ο κ. Τόσκας η επιστολή που εστάλη στον κ. Κοτζιά εξετάζεται από τα ερευνητικά κέντρα της ΕΛΑΣ. «Tώρα γίνονται ενέργειες προκειμένου να αποκαλυφθεί αυτός που έστειλε την επιστολή. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να καταδικαστούν ακραίες ενέργειες, ενέργειες ανθρώπων της ακροδεξιάς και ανθρώπων που προσπαθούν να προβοκάρουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κοτζιάς φαίνεται να δέχθηκε και δεύτερη επιστολή με την οποία απειλούσαν τον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ επιστολές σε ανάλογο ύφος έχουν δεχθεί και άλλοι τέσσερις υπουργοί της κυβέρνησης αλλά και προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν ασχοληθεί με το Μακεδονικό.

«Εμείς δεν παίζουμε με σκοπιμότητες, οφείλουμε να παρουσιάζουμε το πρόβλημα, να πούμε ότι δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ξεπεράσει τα όρια ώστε να απομονωθούν οι άνθρωποι αυτοί από το κοινωνικό σύνολο και να μπορέσουν όσοι επιθυμούν να εκφραστούν με ειρηνικό τρόπο» πρόσθεσε. Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει ένας υπουργός ή βουλευτής απειλητικά μηνύματα, είπε ότι «υπάρχουν επιστολές που γράφουν ότι κοινοποιούνται και σε άλλα υπουργεία και θα δούμε τι γίνεται».

«Κοινή αντίληψη όλων, και της κυβέρνησης αλλά και πιστεύω των ανθρώπων που θα κατέβουν να διαδηλώσουν είναι να υπάρξει μεν έκφραση της γνώμης τους αλλά μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα ηρεμίας και σεβασμού του δημοκρατικού πολιτεύματος», είπε ο υπουργός. «Δεν φοβόμαστε επεισόδια. Πιστεύουμε ότι θα γίνει σε ήρεμο κλίμα το συλλαλητήριο αλλά έχουμε πάρει μέτρα που πρέπει να πάρουμε»

Πηγή: koutipandoras.gr

One thought on “Κι άλλες απειλητικές επιστολές σε 4 υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- Δύο οι επιστολές στον Κοτζιά! Η νεώτερη ενημέρωση από το Νίκο Τόσκα ( vid )

Leave a Reply

Top