Είστε εδώ
Home > FAQ news > Κεραυνοί Γ. Τσίπρα μετά τις δηλώσεις Βασιλακόπουλου για την αξιοπιστία των self tests: “Αν είναι η λύση τότε γιατί η κυβέρνηση έχει επιβάλει το πιο σκληρό lockdown στον πλανήτη;”

Κεραυνοί Γ. Τσίπρα μετά τις δηλώσεις Βασιλακόπουλου για την αξιοπιστία των self tests: “Αν είναι η λύση τότε γιατί η κυβέρνηση έχει επιβάλει το πιο σκληρό lockdown στον πλανήτη;”

Άμεσα αντέδρασε ο βουλευτής Δυτ. Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά στο μείζον ερώτημα που έχει ανακύψει σχετικά με την αξιοπιστία των self test, και την ασφάλεια που προσφέρουν, ειδικά μετά τις «βόμβες» Βασιλακόπουλου ότι το self test έχει 40% – 50% πιθανότητα να είναι ψευδώς αρνητικό. Σε αυτό το μήκος κύματος, εγείρονται σοβαρά ερωτήματα, με τον Γιώργο Τσίπρα να διατυπώνει δύο εξ αυτών.

Σε δήλωσή του, απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση, σημειώνει: «Αν τα self test είναι η λύση στο πρόβλημά μας, γιατί δεν τα διέθετε η κυβέρνηση από τον Απρίλιο 2020 όταν κυκλοφόρησαν διεθνώς τα πρώτα self test αντίστοιχης αξιοπιστίας;».

«Αν τα test κάθε είδους είναι η λύση στο πρόβλημά μας, και το κλειδί για άνοιγμα από την καραντίνα στις μετακινήσεις, στα σχολεία, στο λιανεμπόριο, γιατί η κυβέρνηση πέντε μήνες τώρα έχει επιβάλλει το πιο σκληρό λοκντάουν στον πλανήτη αντί να ακολουθήσει ηπιότερα και πιο στοχευμένα περιοριστικά μέτρα συνοδευόμενα με μια πολιτική μαζικών τεστ κάθε είδους, κι ενώ επί ένα χρόνο αρνιόταν πεισματικά την αναγκαιότητα μαζικών τεστ κάθε φορά που το ζητούσε η αντιπολίτευση;» αναφέρει.

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

4 × two =

Top