Είστε εδώ
Home > FAQ news > Κεραυνοί Αρβανίτη για τον τραγέλαφο Μητσοτάκη με την κατάργηση και την επανίδρυση του Υπουργείου για το Μεταναστευτικό μέσα σε 7 μήνες! “Πόσα … «Συγγνώμη, λάθος», θα πεί ακόμα;”

Κεραυνοί Αρβανίτη για τον τραγέλαφο Μητσοτάκη με την κατάργηση και την επανίδρυση του Υπουργείου για το Μεταναστευτικό μέσα σε 7 μήνες! “Πόσα … «Συγγνώμη, λάθος», θα πεί ακόμα;”

“Από την πρώτη στιγμή είχαμε καταγγείλει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην αρμόδια Επιτροπή LIBE και στα άλλα όργανα την κατάργηση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Είμαστε ικανοποιημένοι που η κριτική μας, η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέλους εισακούστηκε, αλλά και οργισμένοι που χρειάστηκε να περάσει τόσος καιρός και να μεσολαβήσουν ακόμη και ανθρώπινες απώλειες. Τρέμουμε στην ιδέα πόσες ακόμα αποτυχίες της πολιτικής της το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη θα αναγκαστεί να διαχειριστεί με ένα «συγγνώμη, λάθος».”

Σκληρή δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και μέλους της επιτροπής LIBE για την επανίδρυση του Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Κώστα Αρβανίτη μετά την ανακοίνωση του Στ Πέτσα οτι η κυβέρνηση επανιδρύει ( αφού απλά άλλαξε την ονομασία…) το Υπουργείο για το Μεταναστευτικό που είχε συστήσει η κυβέρνηση Τσίπρα από το 2015 και το οποίο είχε καταργησει με περίσσεια αλαζονεία αλλά και λαϊκισμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη νίκη του στις εκλογές του Ιουλίου, παρά τις αντίθετες φωνές από παντού που τον προειδοποιούσαν οτι η χώρα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της υποδοχής προσφυγικών ροών ΔΕΝ μπορεί να μην έχει ανεξάρτητο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Πόσω μάλλον οτι ήδη διαθέτουν άλλες χώρες που είναι στα μετόπισθεν του μετώπου του προσφυγικού κύματος….

Leave a Reply

three × 1 =

Top