Είστε εδώ

Και οι «φούσκες» της διαπλοκής…

Ώπα, ώπα, η διαπλοκή φροντίζει τα παιδιά της. Γιατί αν νομίσατε ότι το σύστημα των σαράντα και βάλε ετών, θα καταθέσει έτσι εύκολα τα όπλα, είσαστε βαθιά γελασμένοι.
Αλίμονο τώρα. Ποιος Κούλης, ποιος Άδωνις, ποιος Βορίδης.Τώρα έχουμε τη… νέα γενιά. Τον Κωστάκη τον Μπακογιάννη και την Ολγίτσα την Κεφαλογιάννη. Τους πορφυρογέννητους. Εκείνους που γεννήθηκαν με ένα χρυσό κουταλάκι στο στόμα.
Εκείνους που δεν ίδρωσαν για να φθάσουν ως εκεί που έχουν φθάσει. Που χρησιμοποίησαν το επίθετό τους. Μπακογιάννης. Και Κεφαλογιάννη.
Περιφερειάρχης ελέω μαμάς και δολοφονηθέντος μπαμπά.
Υπουργός ελέω ονόματος.
Και οι δύο «φούσκες» της διαπλοκής σε δήθεν «ποιοτική» δημοσκόπηση για τα «νέα πρόσωπα της πολιτικής ηγεσίας».
Που μόνο νέα δεν είναι.
Και οι δύο από οικογένειες που έχουν αφήσει βαθύ αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας. Ε, και;;;Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είναι ικανότεροι, δυναμικότεροι, αποτελεσματικότεροι; Όοοοοοοοοχι.
Αυτό σηματοδοτεί άλλα πράγματα. Όπως υπόγειες διαδρομές προκειμένου να μας κάνουν
κλύσμα τους… γόνους.

Έλεος βρε. Όσες «έρευνες», «δημοσκοπήσεις» και όπως τις ονομάσετε, κι αν κάνετε, το «δια ταύτα» θα σας προδίδει…
Πώς είναι δηλαδή δυνατόν ο γόνος Μητσοτάκη, ο Μπακογιαννάκος, της Ντόρας ο γιός, ο ανιψιός του Κούλη να είναι…. σούπερ δυναμικός, κοκ; Τι έκανε δηλαδή; Τι προσέφερε στην περιφέρειά του που αξίζει να είναι πιο γνωστός /δυναμικός / αποτελεσματικός από τον Τζιτζικώστα π.χ. ή την Καλογήρου ή τον Αγαπητό;; Μήπως αποκλειστικά και μόνο το… επίθετό του;
Ε, δεν μας παρατάτε;
Τόση είναι μάλιστα η πρεμούρα της διαπλοκής, που προωθεί και την… «πλούσιο μπούστο» Ολγίτσα, η οποία, πχ σε σχέση με τη νυν υπουργό Τουρισμού Κουντουρά, απλά, ωχριά – η αλήθεια είναι ότι η σημερινή υπουργός δεν έχει τόσο πλούσια «προσόντα»…. Άσε που δεν είναι και… πορφυρογέννητη…
Ουστ, ρεεεε!
Μην ταράζεστε.Και μην βιάζεστε. Ο Τσίπρας θα παραμείνει πρωθυπουργός τουλάχιστον ως το 2021. Και ο διάδοχός του σίγουρα δεν θα είναι πορφυρογέννητος.
Οι πολίτες σας έχουν πάρει χαμπάρι ρεε…
Γκέκε;;;
Ή να κάνω και κακά;;;
Αντζελίνα η Συριζαία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *