Είστε εδώ
Home > FAQ news > Καυστικό σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ για το πόθεν έσχες Μητσοτάκη: Είναι τόσο καλά καμωμένο που πανικόβλητοι ανέβαλαν την αυριανή συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής

Καυστικό σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ για το πόθεν έσχες Μητσοτάκη: Είναι τόσο καλά καμωμένο που πανικόβλητοι ανέβαλαν την αυριανή συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής

“Το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη είναι τόσο καλώς καμωμένο, που πανικόβλητη η κυβέρνηση ανέβαλε την προγραμματισμένη για αύριο συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής” σχολιάζει δηκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ για την αναβολή της συνεδρίασης της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής.

“Ποσό ακόμα θα εξευτελίζεται το κόμμα της ΝΔ για να καλύψει τις παρανομίες και τα αποδεδειγμένα πλέον ψέματα του αρχηγού της;” προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Υπενθυμίζεται ότι όπως κατήγγειλε ο Παύλος Πολάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ επρόκειτο να φέρει την Τετάρτη 28 Ιουλίου στην επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής το θέμα των αποκαλύψεων του Documento για το ψευδές πόθεν έσχες της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αρχικά “έπεσε πανικός ομίχλη και μαύρη καταχνιά, ο πρόεδρος της επιτροπής κύριος Μπούρας ήθελε να παρευρεθεί το τακτικό μας μέλος με WEBEX (που για αυτήν την επιτροπή απαγορεύεται απαιτείται φυσική παρουσία όπως και για την Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας)” ενώ τελικά ειδοποιήθηκε όπως λέει ότι “η συνεδρίαση της ΕΡπιτροπής αναβλήθηκε (επ’αόριστον)”.

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

sixteen − four =

Top