Είστε εδώ
Home > FAQ news > Καυστική απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για Πολάκη: Καλά ξεμπερδέματα με τις συκοφαντίες εναντίον του για το πόθεν έσχες

Καυστική απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για Πολάκη: Καλά ξεμπερδέματα με τις συκοφαντίες εναντίον του για το πόθεν έσχες

Δηκτική ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για το θέμα της “γαλάζιας” συκοφαντίας προς τον βουλευτή Χανίων με αφορμή το πόθεν έσχες του.

Μετά την απάντηση του ίδιου του Παύλου Πολάκη, που προανήγγειλε την κατάθεση αγωγής και μήνυσης εναντίον κάθε υπεύθυνου στη ΝΔ για την “πρωινή ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ και συκοφαντική ανακοίνωση εναντίον εμένα και της συζύγου μου” στην οποία όπως είπε “θα ζητήσω ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.000.000 εγώ και 1.000.000 η σύζυγος μου, που θα διατεθούν για το καλό του δημοσίου συστήματος Υγείας στο νομό Χανίων”, ο ΣΥΡΙΖΑ εύχεται στο κυβερνών κόμμα “καλά ξεμπερδέματα για τις συκοφαντίες προς τον κ.Πολάκη”, ενώ διερωτάται αν “μπορεί να δώσει εξίσου πλήρεις και πειστικές απαντήσεις ο κ.Μητσοτάκης για τη γάλλική εταιρεία που κρύβει για πέμπτο χρόνο από το δικό του πόθεν έσχες”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα στη ΝΔ για τις συκοφαντίες της προς τον κ. Πολάκη αναφορικά με το πόθεν έσχες του.

Μπορεί άραγε να δώσει επιτέλους εξίσου πλήρεις και πειστικές απαντήσεις ο κ. Μητσοτάκης για την γαλλική εταιρία που κρύβει για πέμπτο χρόνο από το δικό του πόθεν έσχες; Η έστω οι υπουργοί του, που αν αθροίσεις τα δάνεια τους, όπως φαίνονται στα πόθεν έσχες τους, με τα χρέη της ΝΔ στις τράπεζες πλησιάζουν το μισό δισ. ευρώ;

Όσο και να εκλιπαρεί για προστασία τα κανάλια ο κ. Μητσοτάκης για να θάβουν την παρανομία του, να είναι σίγουρος ότι θα λογοδοτήσει.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη, η ΝΔ είχε βγάλει την εξής ανακοίνωση για τον Παύλο Πολάκη:
«Δεν είχαμε καμία διάθεση να σχολιάσουμε τα όσα, με το γνωστό ύφος που τον χαρακτηρίζει, γράφει ο κ. Πολάκης. Αλλά πραγματικά, μετά και τη σημερινή του ομολογία, προκύπτει σειρά ερωτημάτων που πρέπει να απαντηθούν.

Ο κ. Πολάκης που αρέσκεται να κάνει καταγγελίες περί δήθεν ψευδών δηλώσεων πόθεν έσχες πολιτικών του αντιπάλων, όπως προκύπτει από τη δική του δήλωση παραβιάζει το νόμο, αφού η εταιρεία της συζύγου του, αν και λειτουργεί από το 2004, δηλώνεται για πρώτη φορά το 2019. Γιατί; Ήθελε να κρύψει κάτι; Πώς είναι δυνατόν να ζητάει και τα ρέστα όταν ο ίδιος δεν τηρεί το νόμο; Θα πείτε πρώτη φορά είναι; Παλιότερα είχε δηλώσει ότι κρατούσε διπλά βιβλία…

Και κάτι ακόμη. Με δεδομένο ότι ο κ. Πολάκης μας γνωρίζει ότι είναι ‘γενικός χειρούργος’ (προφανώς κατά το κακούργος, πανούργος κλπ) και όχι ‘χειρουργός’, μπορεί να μας πει αν γνωρίζουν οι ασθενείς του ότι είναι ανεμβολίαστος όπως ο ίδιος έχει δημόσια δηλώσει; Φανταζόμαστε ότι ο λαλίστατος κ. Πολάκης θα βρει το χρόνο να απαντήσει (φυσικά με το γνωστό του ύφος)».

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

seventeen − 2 =

Top