Είστε εδώ
Home > FAQ news > Καυστική απάντηση Ηλιόπουλου στην Πελώνη: Ή δεν θέλει ή δεν μπορεί να ακολουθήσει τις ξεκάθαρες τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα

Καυστική απάντηση Ηλιόπουλου στην Πελώνη: Ή δεν θέλει ή δεν μπορεί να ακολουθήσει τις ξεκάθαρες τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του , Νάσου Ηλιόπουλου στην κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη και στις δηλώσεις της περί “vertigo” του Αλέξη Τσίπρα, μετά την σαφή δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν και στην κυβέρνηση να «να μην επιμείνει στον κοινωνικό διαχωρισμό και στη γενίκευση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού».

Η κα Πελώνη ή δεν θέλει ή δεν μπορεί να ακολουθήσει τις ξεκάθαρες τοποθετήσεις του κ.Τσίπρα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νάσος Ηλιόπουλος ενώ κάλεσε την κυβερνητική εκπρόσωπο “πριν αναφερθεί στην Επιτροπή των λοιμωξιολόγων, την οποία έχει απαξιώσει και εργαλειοποιήσει η ίδια η κυβέρνηση, η κα Πελώνη να ρωτήσει τον κ. Μητσοτάκη ποια ήταν η τελευταία εισήγησή της που εισακούστηκε και δεν της επιβλήθηκαν πολιτικές αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε δυστυχώς πάλι μπροστά μας”.

Αναλυτικά η απάντηση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στην κυβερνητική εκπρόσωπο:

Η κα Πελώνη ή δεν θέλει ή δεν μπορεί να ακολουθήσει τις ξεκάθαρες τοποθετήσεις του κ. Τσίπρα.

Για να τη διευκολύνουμε:
Ναι στον εμβολιασμό με όρους κοινωνικής αλληλεγγύης.
Ναι στην ενίσχυση του ΕΣΥ.
Ναι στην οικονομική στήριξη της κοινωνίας.
Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού.
Όχι στις αδιανόητες παλινωδίες του κ. Μητσοτάκη με τις μάσκες που φέρνουν δημόσια Υγεία και οικονομία ξανά στο χείλος της καταστροφής.
Όχι στα πανηγύρια του κ. Μητσοτάκη ότι δήθεν νίκησε για δεύτερη φορά την πανδημία.
Όχι στον βαθύ διχασμό των πολιτών για να κρύψουν την παταγώδη αποτυχία τους και στην πανδημία και στον εμβολιασμό.
Όχι στην μετακύλιση της ευθύνης της Πολιτείας στους καταστηματάρχες, που τους λένε λειτουργήστε και κόψτε το λαιμό σας, υποκαθιστώντας το κράτος.
Ναι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών τόσο για την δική τους υγεία όσο όμως κυρίως και για την υγεία των ασθενών που περιθάλπτουν.

Τέλος, καλό θα είναι πριν αναφερθεί στην Επιτροπή των λοιμωξιολόγων, την οποία έχει απαξιώσει και εργαλειοποιήσει η ίδια η κυβέρνηση, η κα Πελώνη να ρωτήσει τον κ. Μητσοτάκη ποια ήταν η τελευταία εισήγησή της που εισακούστηκε και δεν της επιβλήθηκαν πολιτικές αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες.
Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε δυστυχώς πάλι μπροστά μας.

Νωρίτερα, η Αριστοτελία Πελώνη, σχολιάζοντας την δήλωση του Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο για vertigo προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «πατάει σε δύο βάρκες»:

«Είναι δύσκολο πλέον να παρακολουθήσουμε το vertigo του κ. Τσίπρα. Το πρωί μιλά για “βούρδουλες” και “τιμωρία” και το απόγευμα κάνει έκκληση υπέρ της τήρησης των μέτρων και του εμβολιασμού, ενώ επιμένει να κατηγορεί την Κυβέρνηση για διχασμό. Aς σταματήσει να πατάει σε δύο βάρκες και ας απαντήσει ευθέως:

Είναι υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες ή όχι;

Είναι υπέρ της επαναλειτουργίας κλειστών χώρων ψυχαγωγίας μόνο για εμβολιασμένους ή όχι;

Και, εντέλει, τι εννοεί όταν κάνει έκκληση στους πολίτες να πάρουν την υπόθεση της ζωής και της υγείας στα χέρια τους; Ότι είναι πλέον ζήτημα ατομικής ευθύνης, την επίκληση της οποίας κατήγγελε από την αρχή της πανδημίας; Ας τοποθετηθεί ξεκάθαρα. Εκτός αν προηγουμένως πρέπει να ρωτήσει τον κ. Πολάκη.

Υ.Γ: Όσο για το ενδιαφέρον του κ. Τσίπρα για την επιστήμη και τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ίσως να έπειθε κάποιους, αν δεν είχε αργήσει ενάμιση χρόνο, στη διάρκεια του οποίου τα στελέχη και τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ τον λοιδορούσαν».

Leave a Reply

five × five =

Top