Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Καββαδία: Δεν ασχολούμαι με έναν ακροδεξιό και ρατσιστή όπως ο Δημήτρης Καμμένος

Καββαδία: Δεν ασχολούμαι με έναν ακροδεξιό και ρατσιστή όπως ο Δημήτρης Καμμένος

Σκληρή απάντηση στο Δημήτρη Καμμένο για τα όσα είπε το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, έδωσε μέσω του λογαριασμού της στο twitter η Αννέτα Καββαδία.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σχολιάζοντας την παρουσία της Αν.Καββαδία στο συνέδριο του φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας HDP είπε ότι «έχουμε μια ιδιότυπη ομηρία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πάνε στον εχθρό του Ερντογάν και φωτογραφίζονται χαμογελαστοί. Εγώ λέω ότι ήταν πολύ άστοχη κίνηση».

Συνέχισε μάλιστα και με αφορμή το χαρακτηρισμό «υπερτροφικός λόγος» του Φώτη Κουβέλη για τα περί ομηρίας των Ελλήνων στρατιωτικών είπε: «Εγώ δηλαδή τώρα να πω ότι είναι ατροφικός ο εγκέφαλος της κυρίας Καββαδία ή ο εγκέφαλος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ που στέλνει βουλευτές στο κουρδικό κόμμα;».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ “σήκωσε το γάντι” και απάντησε άμεσα χαρακτηρίζοντας τον Δημήτρη Καμμένο θιασώτη ακροδεξιών και ρατσιστικών αντιλήψεων.

«Με τον παραληρηματικό, χυδαίο λόγο του Δ.Καμμένου, δεν αξίζει να ασχοληθώ. Η δουλειά μου στο Συμβούλιο της Ευρώπης-όπου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή-είναι πολύ σοβαρότερη από τις ύβρεις ενός θιασώτη ακροδεξιών και ρατσιστικών αντιλήψεων» έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter.

Πηγή: newpost.gr

One thought on “Καββαδία: Δεν ασχολούμαι με έναν ακροδεξιό και ρατσιστή όπως ο Δημήτρης Καμμένος

Leave a Reply

Top