Είστε εδώ
Home > FAQ news > Κατραπακιά … ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για το “ξαναζεσταμένο φαί” Καλογρίτσα: “Μόλις είδε τα σκούρα ο Μητσοτάκης έβγαλε πάλι τον γνωστό λαγό, πελάτη του Λοβερδου και πρώην συνεταίρο Θεοδωρικάκου …

Κατραπακιά … ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για το “ξαναζεσταμένο φαί” Καλογρίτσα: “Μόλις είδε τα σκούρα ο Μητσοτάκης έβγαλε πάλι τον γνωστό λαγό, πελάτη του Λοβερδου και πρώην συνεταίρο Θεοδωρικάκου …

«Όταν δεν έχεις σχέδιο και απαντήσεις στα προβλήματα των πολιτών, όσους ξαναζεσταμένους Καλογρίτσες και να βγάλεις από το καπέλο, δε σώζεσαι», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μόλις είδε τα πολύ σκούρα ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε πάλι από το καπέλο τον γνωστό λαγό, πελάτη του κ. Λοβέρδου και πρώην συνεταίρο του κου Θεοδωρικάκου, για να επαναλάβει για άλλη μια φορά τα ίδια και τα ίδια. Τους ίδιους έωλους ισχυρισμούς του», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Είχε περάσει καιρός και είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε. Τελικά δεν άργησε. Μόλις είδε τα πολύ σκούρα ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε πάλι από το καπέλο τον γνωστό λαγό, πελάτη του κ. Λοβέρδου και πρώην συνεταίρο του κου Θεοδωρικάκου, για να επαναλάβει για άλλη μια φορά τα ίδια και τα ίδια. Τους ίδιους έωλους ισχυρισμούς του.

Μόνο που το έργο το έχουμε ξαναδεί και εισιτήρια δε κόβει, ούτε στα πιο ακραία φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Γιατί όλοι καταλαβαίνουν πόσο στριμωγμένος είναι πια ο κος Μητσοτάκης από την κατάρρευση της οικονομίας, των εργαζομένων και των επιχειρήσεων. Από τις εγκληματικές ελλείψεις στα νοσοκομεία, τα σχολεία και τις συγκοινωνίες. Και κυρίως από το δεύτερο κύμα της πανδημίας που σαρώνει τους πολίτες και βρίσκει τη χώρα απροετοίμαστη. Και όταν δεν έχεις σχέδιο και απαντήσεις στα προβλήματα των πολιτών, όσους ξαναζεσταμένους Καλογρίτσες και να βγάλεις από το καπέλο, δε σώζεσαι.

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

three + 4 =

Top