Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Κατρακύλα χωρίς τέλος! Επίθεση στην Μπ.Μπαζιάνα για “ακαδημαϊκό βόλεμα” κάνει ο Γ.Κύρτσος για να καλύψει τα φάουλ της γαλάζιας αξιοκρατίας 

Κατρακύλα χωρίς τέλος! Επίθεση στην Μπ.Μπαζιάνα για “ακαδημαϊκό βόλεμα” κάνει ο Γ.Κύρτσος για να καλύψει τα φάουλ της γαλάζιας αξιοκρατίας 

Ξεπέρασε και τον εαυτό του ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος με σειρά tweets που στρέφονται κατά της Μπέτυς Μπαζιάνα, με αφορμή την ανακήρυξή της σε Επίκουρη Καθηγήτρια στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο γνωστός πρώην δημοσιογράφος και νυν γαλάζιος ευρωβουλευτής όλο το τελευταίο διάστημα δεν έχει αφιερώσει ούτε μία τόση δα λεξούλα για το “φιάσκο” με τους διορισμούς των διοικητών στα Νοσοκομεία και τη γνωστή υπόθεση με τον Κ.Πατέρα, την παραίτηση-αποπομπή Διαματάρη για το βιογραφικό “πέρασα έξω από το Columbia”, τοους διορισμούς ξαδελφών του μπατζανοκουμπάρου του θείου του βουλευτή/ευρωβουλευτή που έρχονται  το φως της δημοσιότητας σχεδόν κάθε μέρα αλλά θίχτηκε με την θέση που κατέλαβε η Μπέτυ Μπαζιάνα, σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, παραλείποντας τεχνηέντως το γεγονός ότι έγινε με ψήφους 11-0, με ομόφωνη δηλαδή απόφαση, κι ενώ δεν κατατέθηκαν ενστάσεις επί της διαδικασίας από κάποιον από τους άλλους 3 υποήφιους για τη θέση. 

Αλλά θα πείτε, και σωστά, ψιλά γράμματα είναι αυτά για έναν πραγματικό μύστη της γαλάζιας αριστείας.

Έτσι, ο Γ.Κύρτσος αποφάσισε να στηλιτεύσει το “ακαδημαϊκό βόλεμα” της Μπέτυς Μπαζιάνα γράφοντας:

“Το εντυπωσιακό με το ακαδημαικό βόλεμα της Μπαζιάνα είναι ότι:
Εγινε σε διάφορες φάσεις.
Ενεπλάκησαν σε αυτό,άμεσα η έμμεσα,πάρα πολλοί.
Συνοδεύτηκε από αποπροσανατολιστικές παρεμβάσεις ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της..αξιοκρατίας.
Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!”

Λίγες ημέρες πριν είχε αναφερθεί και πάλι στο θέμα, το οποίο αφού όλα βαίνουν καλώς για την Ελλάδα στα ελληνοτουρκικά, την οικονομία, την αστυνομοκρατία, την κοινωνία, ειδικά τώρα που ήρθε ο αντικαπνιστικός νόμος, φαίνεται ότι αποτελεί κομβικής σημασίας ζήτημα για τον ευρωβουλευτή της ΝΔ.

“Που είναι οι ΣΥΡΙΖΑΙοι που ξιφούλκησαν υπέρ της αριστείας; Εκαναν ιδεολογικό χαρακίρι για χάρη του επαγγελματικού βολέματος της Μπαζιάνα;”

“Απ ότι διαβάζω στο διαδίκτυο η Περιστέρα “πέταξε” για νέο ρεκόρ ευνοιοκρατίας και βολέματος. Δεν επέτυχε τον διακηρυγμένο στόχο της για απόλυτο έλεγχο της εξουσίας. Εφτασε όμως στον πλήρη έλεγχο της νεοελληνικής διαδικασίας”.

 

Leave a Reply

six + eighteen =

Top