Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Κατήφορος χωρίς φρένο … Απίστευτη υβριστική επίθεση του συνταγματολόγου … Αντρέα Λοβέρδου στον Πρωθυπουργό. Πως τον αποκάλεσε στο Ραδιόφωνο 247 (ηχητικό)

Κατήφορος χωρίς φρένο … Απίστευτη υβριστική επίθεση του συνταγματολόγου … Αντρέα Λοβέρδου στον Πρωθυπουργό. Πως τον αποκάλεσε στο Ραδιόφωνο 247 (ηχητικό)

Σε ελέυθερη πτώση … ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη, Γ Παπανδρέου αλλά και της τελευταίας αποτυχημένης συγκυβερνησης Σαμαρα-Βενιζέλου που πήγαινε την χώρα φουλ σε διαρκεί Μνημονιακες συμφωνίες, Αντρέας Λοβέρδος, ο οποίος εμπλέκεται στην δικογραφία της υπόθεσης Novartis που έχει παραπεμφθεί από την Ελληνική Βουλή στη Δικαιοσύνη…

“Αρχισυμμορίτη” αποκάλεσε τον πρωθυπουργό ο βουλευτής Άνδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα σπίλωση των πολιτικών του αντιπάλων και τον κατηγόρησε ότι έριξε αντισυνταγματικά την προηγούμενη κυβέρνηση.

Όταν μάλιστα οι δημοσιογράφοι του επεσήμαναν ότι η φρασεολογία του είναι βαριά, με το γνωστό υπεροπτικό ύφος επέμεινε στην εμφυλιοπολεμικής λογικής ρητορική του επαναλαμβάνοντας τον χαρακτηρισμό υποστηρίζοντας ότι είναι λειτουργεί ως αρχηγός μιας συμμορίας που ανέτρεψε παράνομα την κυβέρνηση Σαμαρά και σπιλώνει τους αντιπάλους του.

Παράλληλα, στήριξε το αίτημα της Φώφης Γεννηματά για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες καθώς και την προειδοποίησή της για διαγραφές.

“Όταν ο αρχηγός λέει εκλογές, τελείωσε” είπε χαρακτηριστικά. Ερωτώμενος σχετικά με το εάν εξετάζεται το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας του ΚΙΝ.ΑΛ. με τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε “προφανώς και όχι”.

Πηγή: news247.gr

3 thoughts on “Κατήφορος χωρίς φρένο … Απίστευτη υβριστική επίθεση του συνταγματολόγου … Αντρέα Λοβέρδου στον Πρωθυπουργό. Πως τον αποκάλεσε στο Ραδιόφωνο 247 (ηχητικό)

Leave a Reply

Top