Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Κάτι ξέρει; Ο Αντώναρος ρωτάει το Μητσοτάκη αν θα παραιτηθεί σε περίπτωση που χάσει τις ευρωεκλογές

Κάτι ξέρει; Ο Αντώναρος ρωτάει το Μητσοτάκη αν θα παραιτηθεί σε περίπτωση που χάσει τις ευρωεκλογές

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook όπου “κολλάει στον τοίχο” τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε σχέση με τις ευρωεκλογές και την εμμονή του αρχηγού (;) της ΝΔ ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ βγει δεύτερο κόμμα, ο Αέξης Τσίπρας θα πρέπει να παραιτηθεί αμέσως και να προκηρύξει (τι πρωτότυπο…) εκλογές…

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχεδόν σαν να…ξέρει κάτι, απευθύνει μία εύλογη όπως λέει απορία στον Κυριάκο Μητσοτάκη: “στην απίθανη κατά τόν ίδιο περίτωση που χάσει τις ευρωεκλογές θα παραιτηθεί από πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας;”. 

Μάλιστα η ανάρτησή του Ευάγγελου Αντώναρου αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν συνδυαστεί και με πληροφορίες που έχει το thefaq και αναφέρουν ότι σε εξειδικευμένες αναλύσεις που γίνονται από εταιρείες σε χρήστες των social media, με ειδικά εργαλεία, ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την ανακοίνωση των μόνιμων μέτρων, πήρε “κεφάλι” ως προς τη δημοφιλία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη….

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

“Διαβαζω οτι ο Κυριακος Μητσοτακης δήλωσε πως αν ο Τσιπρας χάσει τις ευρωεκλογές πρέπει να παραιτηθεί αμέσως και να προκηρυξει τη διεξαγωγή εθνικών εκλογών μέσα σε τέσσερις εβδομάδες.

Ξεχνάει προφανως ότι:

() πουθενα στην Ευρώπη οι ευωροεκλογές δεν συνδεονται με τις εθνικές εκλογές

() κανένας Ελληνας πρωθυπουργός ΔΕΝ παραιτήθηκε επειδή έχασε τις ευρωεκλογές. Ουτε φυσικά ο Αντώνης Σαμαράς που ηττήθηκε στις τελευταίες ευρωεκλογές του 2014.

() ο ίδιος έχει πέσει έξω με όλες τις προβλέψεις του για πρόωρες εκλογές εδώ και τρία χρόνια. Λίγο κράτει λοιπόν δεν βλάπτει.

Και μια — εύλογη — απορία: Στην απίθανη κατά τόν ίδιο περίτωση που χάσει τις ευρωεκλογές θα παραιτηθεί από πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας;”

Leave a Reply

Top