Είστε εδώ
Home > FAQ news > Κατατρόπωσε ο Δ. Παπαδημούλης τον Μητσοτάκη στη συνέντευξή του στην Αμαλία Κάτζου στο δελτίο του Epsilon

Κατατρόπωσε ο Δ. Παπαδημούλης τον Μητσοτάκη στη συνέντευξή του στην Αμαλία Κάτζου στο δελτίο του Epsilon

Καταιγιστικός ήταν ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στην Αμαλία Κάτζου και το δελτίο του Epsilon το βράδυ του Σαββάτου.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ “έσφαξε με το βαμβάκι” τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ “δεν τραβάει” και μάλιστα ότι στη Νέα Δημοκρατία το γνωρίζουν αυτό και για αυτό το λόγο υπάρχει “γαλάζιο” εσωτερικό πρόβλημα.

Ο αντιπρόεδρος του Ευωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκαθάρισε ότι αυτός που θα βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ σε ερώτηση της Αμαλίας Κάτζου για τις εκλογές δήλωσε απόλυτα βέβαιος ότι οι επόμενες κάλπες θα στηθούν το 2019 και θα αναδείξουν νικητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαδημούλη, στη Νέα Δημοκρατία το γνωρίζουν αυτό και αυτός είναι και ο λόγος που παίζουν τα “ρέστα” τους μήπως καταφέρουν, όπως προσπαθούν συντονισμένα όλο αυτό το διάσημα, να ρίξουν την κυβέρνηση με αφορμή το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

“Αυτά, όμως, είναι όνειρα θερινής νυκτός και δεν θα τα δουν ποτέ να γίνονται πραγματικότητα” είπε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενω επεσήμανε οτι “πρέπι να βρεθεί μια συμβιβαστικη λύση κοινης αποδοχής για το Σκοπιανό”…

Η λύση πρέπει να αναζητηθεί, κατά τη γνώμη μου, σε αυτό που επεδίωξε να κάνει με τη στήριξη του τότε Συνασπισμού της Αριστεράς ο Κων/νος Μητσοτάκης μαζί με τον Γκλιγκόροφ το 1992 και δεν τον άφησε, γιατί τον «έριξε», ο Αντώνης Σαμαράς. Και θεωρώ τραγικό τα παιδιά του Κων/νου Μητσοτάκη, Κυριάκος και Ντόρα, να υιοθετούν γραμμή Σαμαρά μπας και «ρίξουν» τον Τσίπρα.

Από τη ΝΔ το μόνο που θα ήθελαν θα ήταν να «ρίξουν» την κυβέρνηση και να ξαναγίνει το Μητσοτακέικο γκουβέρνο στη χώρα. Αυτό δεν θα γίνει. Ο Κυριάκος δεν «τραβάει» και αυτό αρχίζουν ήδη και το συζητάνε και εντός της ΝΔ

Από τη ΝΔ μας κατηγορούσουν ότι κόβουμε επιδόματα, τώρα μας κατηγορούν ότι δίνουμε επιδόματα. Αυτοί με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένοι, στο καλάθι δε χωρούν, στο κοφίνι περισσεύουν…

Το μόνο που θα ήθελαν θα ήταν να «ρίξουν» την κυβέρνηση και να ξαναγίνει το Μητσοτακέικο γκουβέρνο στη χώρα. Αυτό δεν θα γίνει. Ο Κυριάκος δεν «τραβάει» και αυτό αρχίζουν ήδη και το συζητάνε και εντός της ΝΔ, αλλά ακούγεται και έξω από τη ΝΔ.

Όσοι θεωρούν ότι αυτές οι κοινωνικές παροχές προς τους ασθενέστερους, από την υπεραπόδοση της οικονομίας, «μυρίζουν» εκλογές κάνουν λάθος, γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι η φιλοσοφία αυτής της κυβέρνησης είναι ότι αν περισσεύει κάτι από τη νοικοκυρεμένη οικονομική διαχείριση να πηγαίνει σε αυτούς που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Οι εκλογές θα γίνουν το 2019, στην ώρα τους

Leave a Reply

Top