Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Καταρρίπτει ο Πολάκης τις δικαιολογίες του Γρ. Τύπου του Πρωθυπουργού: “Την ημερομηνία της θεώρησης του γνήσιου της υπογραφής της Μαρέβα Μητσοτάκη από ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων δημοσιεύματα της εποχής την έφεραν να κάνει διακοπές σε νησί!!!”

Καταρρίπτει ο Πολάκης τις δικαιολογίες του Γρ. Τύπου του Πρωθυπουργού: “Την ημερομηνία της θεώρησης του γνήσιου της υπογραφής της Μαρέβα Μητσοτάκη από ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων δημοσιεύματα της εποχής την έφεραν να κάνει διακοπές σε νησί!!!”

“Ενώ το συμφωνητικό έχει ημερομηνία 3/8/16 και θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής από ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων αυτή την ημερομηνία, η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη τότε ήταν μάλλον σε διακοπές όπως φαίνεται από δημοσιεύματα της εποχής που αναπαράγουν φωτογραφίες που η ΙΔΙΑ είχε αναρτήσει στα σόσιαλ μίντια“.

Την δική του απάντηση στο ιδιωτικό συμφωνητικό που παρουσίασε έπειτα από τον σάλο που έχει δημιουργηθεί από τις αποκαλύψεις του Documento για τη γαλλική οφσόρ και το λανθασμένο πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού, δίνει με ανάρτησή του ο πρώην αν Υπ Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

“ΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ κ Μητσοτάκη”, γράφει στην ανάρτηση του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης και επισημαίνει:

Σήμερα η οικογένεια Μητσοτάκη, σε μια ΑΠΕΛΠΙΔΑ προσπάθεια να απαντήσει στις αποκαλύψεις της εφημερίδας DOCUMENTO, παρουσίασε ένα «ιδιωτικό συμφωνητικό» με ημερομηνία 3/8/16 που λέει πως είχε μεταβιβάσει τη γαλλική οφσόρ τότε στον αδελφό της, άρα ορθώς δεν το συμπεριέλαβε στο πόθεν έσχες του 2017. (φωτό 1-2).

ΒΕΒΑΙΑ το Γαλλικό δημόσιο ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ με έγγραφα του που έχουν δημοσιευτεί πως τη γαλλική οφσορ την κατείχε μέχρι 20-12-2020 που τη μεταβίβασε σε ελληνική εταιρεία που φτιάχτηκε δυο μέρες πριν (18/12/2020).
ΑΡΑ αυτό το συμφωνητικό είναι για τα μάτια του κόσμου…..

Άλλη μια απόδειξη για τη «γνησιότητα» του πιστοποιητικού αυτού είναι η εξής:
Ενώ το συμφωνητικό έχει ημερομηνία 3/8/16 και θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής από ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων αυτή την ημερομηνία, η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη τότε ήταν μάλλον σε διακοπές όπως φαίνεται από δημοσιεύματα της εποχής που αναπαράγουν φωτογραφίες που η ΙΔΙΑ είχε αναρτήσει στα σόσιαλ μίντια (φωτό 3-4-5).
ΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Leave a Reply

fourteen − 11 =

Top