Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Καταπέλτης ο Πολάκης! «Φέρτε τα φάρμακα «ηλίθιοι»! Αν με είχατε ακούσει από πέρυσι τον Νοέμβρη θα είχαν σωθεί οι μισές από τις ζωές που χάσαμε»

Καταπέλτης ο Πολάκης! «Φέρτε τα φάρμακα «ηλίθιοι»! Αν με είχατε ακούσει από πέρυσι τον Νοέμβρη θα είχαν σωθεί οι μισές από τις ζωές που χάσαμε»

Άγρια επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και συγκεκριμένα των «α(χ)ρίστων» υπουργών Υγείας, εξαπέλυσε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή το γεγονός ότι το Ηνωμένο Βασίλειο ενέκρινε το κοκτέιλ αντισωμάτων της Regeneron για την πρόληψη και θεραπεία του κορονοϊού, μέτρο για το οποίο έκανε έκκληση ήδη από τον Νοέμβρη του 2020 ο Παύλος Πολάκης, χωρίς ποτέ να γίνει δεκτό από τη «γαλάζια» κυβέρνηση και την επιτροπή των λοιμωξιολόγων στη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην αν. υπουργός Υγείας είχε κάνει πρόταση στη Βουλή προς τον νυν υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ζητώντας του να αναλάβει το κράτος το όποιο κόστος και να διαθέσει άμεσα στους πολίτες το επιτυχημένο διεθνώς μοντέλο της αντιμετώπισης της ασθένειας με θεραπεία μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Στόχος της πρότασης ήταν μια πιο γρήγορη αντιμετώπιση των περιστατικών κορονοϊού που θα μπορούσαν να χρειαστούν ΜΕΘ, χορηγώντας έγκαιρα συγκεκριμένες θεραπείες ενώ τόνιζε τότε, τον Νοέμβριο πως «με 100 ανθρώπους να πεθαίνουν κάθε μέρα εδώ και παραπάνω από 2 εβδομάδες δεν μπορεί να περιμένουμε το εμβόλιο καθώς και τα αποτελέσματα του θα κάνουν 6 μηνες να φανούν!».

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτηση- «χαστούκι» στην κυβέρνηση, έγραψε χαρακτηριστικά: «Κυριάκο Μητσοτάκη, Βασίλη Κικίλια και Βασίλη Κοντοζαμάνη (που απειλείς με απολύσεις κιόλας ασχετε με την Ιατρικη), αν με είχατε ακούσει από πέρυσι τον Νοέμβρη θα είχαν σωθεί οι μισές από τις 13.250 ζωές που χάσαμε».

Ενώ, καταλήγει, ρίχνοντας την απόλυτη ευθύνη στους ίδιους αλλά και στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων, τονίζοντας πως είναι «πολύ μικροί και λίγοι».

Ολόκληρη η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ «ΗΛΙΘΙΟΙ» !!! Το Ηνωμένο Βασίλειο ενέκρινε το κοκτέιλ αντισωμάτων για την Covid-19 των Regeneron ΤΩΡΑ!!!
Στην Αγγλία τα είδαν σκούρα παρα το υψηλό ποσοστό εμβολιασμού και ορίστε:
ΥΓ.ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ και ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ (που απειλείς με απολύσεις κιόλας ασχετε με την Ιατρικη) αν με είχατε ακούσει από πέρυσι τον Νοέμβρη θα είχαν ΣΩΘΕΙ οι μισές από τις 13.250 ΖΩΕΣ που χάσαμε!!!ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ και η «επιτροπή των λοιμωξιολογων» πολύ μικροί και λίγοι !!!!»

Leave a Reply

six − 4 =

Top