Είστε εδώ

Καταπέλτης ο Νίκος Παππάς: «Για μια ακόμα χρονιά και ενώ το φαινόμενο εξελίσσεται με βάση τις προβλέψεις, ο κεντρικότερος οδικός άξονας κλείνει και η χώρα κόβεται στα δύο – Πανικός και ανικανότητα Μητσοτάκη»

Το κλείσιμο του κεντρικότερου οδικού άξονα της χώρας, της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, σχολιάζει ο Νίκος Παππάς, τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι αρμόδιες αρχές αποφάσισαν την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι το ύψος του Α/Κ Οινοφύτων και από περίπου τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα της Κυριακής. Ωστόσο, ανακοίνωσαν ότι από τις 11 το βράδυ της Κυριακής θα ξανακλείσει η εθνική οδός, κόβοντας ξανά τη χώρα στα δύο.

«Η άρον άρον απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας προδίδει τον πανικό, άρα και την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να διαχειριστεί μία, από μέρες, αναμενόμενη κακοκαιρία», υπογράμμισε ο κ. Παππάς, τονίζοντας πως «για μια ακόμα χρονιά και ενώ το φαινόμενο εξελίσσεται με βάση τις προβλέψεις, ο κεντρικότερος οδικός άξονας κλείνει και η χώρα κόβεται στα δύο».

Στο πλαίσιο αυτό, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε τους αρμόδιους υπουργούς να δώσουν απαντήσεις σχετικά με το «ποια προληπτικά μέτρα ελήφθησαν και γιατί δεν απέδωσαν, αν όντως δεν απέδωσαν». Σημείωσε επίσης με νόημα πως «δικαιολογίες, όπως η παλαιότερη του κ. Καραμανλή ότι η Εθνική Οδός έκλεισε λόγω “της αδυναμίας ορισμένων οδηγών να οδηγήσουν κάτω από τέτοιες επικίνδυνες συνθήκες” κρίνονται από τώρα ως απαράδεκτες».

Πηγή: efsyn.gr

One thought on “Καταπέλτης ο Νίκος Παππάς: «Για μια ακόμα χρονιά και ενώ το φαινόμενο εξελίσσεται με βάση τις προβλέψεις, ο κεντρικότερος οδικός άξονας κλείνει και η χώρα κόβεται στα δύο – Πανικός και ανικανότητα Μητσοτάκη»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *