Είστε εδώ

«Καταπέλτης» ο Καμπαγιάννης με τα «Νέα» που «πλέκουν το εγκώμιο» του Μητσοτάκη για την ομιλία του στο Κογκρέσο: «Άλλη μια μέρα σταθμός για την Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα…»

Με καυστικό τρόπο ο γνωστός δικηγόρος, που πρωταγωνίστησε μεταξύ άλλων στην καταδίκη της ΧΑ ως εγκληματικής οργάνωσης, σχολιάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τον τρόπο που τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης, «ερμήνευσαν» την… «ιστορική ομιλία» του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο, κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ.

Όπως μπορεί να διαβάσει κανείς, τα «Νέα» σε φύλλο του Σαββάτου, γράφουν χαρακτηριστικά: «Την (σσ. ομιλία) έγραψε όμως ο ίδιος (σσ. ο πρωθυπουργός), γι΄αυτό και ήταν τόσο φυσική και πειστική η εκφορά της. Η επιτυχία της αντανακλά το πνευματικό και μορφωτικό επίπεδο του Πρωθυπουργού»…

Και συνεχίζουν, πλέκοντας το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Οι σώφρονες πολίτες αντιλαμβάνονται πολύ καλά τι σημαίνει να έχεις έναν ικανό και προικισμένο άνθρωπο σε μια θέση ευθύνης, από την οποία εξαρτάται η ευημερία όλων»…

Και ο Θανάσης Καμπαγιάννης σχολιάζει καυστικά: «Άλλη μια μέρα σταθμός για την ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα και τον ελεγκτικό ρόλο των μέσων ενημέρωσης απέναντι στην εξουσία.

Από τα σημερινά Νέα».

Η ανάρτηση του Θανάση Καμπαγιάννη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *