Είστε εδώ

Καταπέλτης η Σακοράφα για τις “πλάτες” της κυβέρνησης στην Intellexa: “Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στην παρωδία που επέλεξε η Επιτροπή”

«Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στην παρωδία που επέλεξε η Επιτροπή σε σχέση με την συγκεκριμένη εταιρεία», αναφέρει μεταξύ άλλων η δήλωση της Σοφίας Σακοράφα, αναφορικά με την Intellexa.

«Πουθενά στο ελληνικό δικαιικό σύστημα δεν προβλέπεται έγγραφη κατάθεση σε αρχές που ασκούν ανακριτικό ή ανάλογο έργο. Από τον τελευταίο Πταισματοδίκη μέχρι τα ανώτερα δικαστήρια ζώσας διαδικασίας ο μάρτυρας καταθέτει προφορικά ακριβώς για να υπόκειται στη ζωντανή διαδικασία των ερωταποκρίσεων που θεωρείται πάντα σημαντική για την αναζήτηση της αλήθειας. Χωρίς να χρειάζεται ν’ αναλύσουμε παραπάνω αυτά, σας δηλώνουμε ότι, αρνούμεθα να συμμετάσχουμε στην παρωδία που επέλεξε η Επιτροπή σε σχέση με τη συγκεκριμένη εταιρεία», επισημαίνει η κ. Σακοράφα.

«Αρνούμεθα να υποβάλλουμε οποιαδήποτε έγγραφη ερώτηση στη νόμιμη εκπροσώπηση της εταιρείας για να λάβουμε ανάξιες και ανίσχυρες, προετοιμασμένες, έγγραφες απαντήσεις που στο κάτω κάτω της γραφής ακόμα και αν υπογράφονται θα έχουν άγνωστο συντάκτη και καλούμε όλα τα Μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής να συναισθανθούν τις ευθύνες τους για τον απόλυτο ευτελισμό των διαδικασιών», καταλήγει στη δήλωσή της η βουλεύτρια του ΜέΡΑ25.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *