Είστε εδώ
Home > FAQ news > Καταπέλτης η Δάφνη Κατσίμπα για την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη: Έχουν γίνει εγκληματικά λάθη – Θα έλεγα στον πρωθυπουργό να κάνει την αυτοκριτική του αφού επισκεφτεί τις κλινικές covid και τις ΜΕΘ (vid)

Καταπέλτης η Δάφνη Κατσίμπα για την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη: Έχουν γίνει εγκληματικά λάθη – Θα έλεγα στον πρωθυπουργό να κάνει την αυτοκριτική του αφού επισκεφτεί τις κλινικές covid και τις ΜΕΘ (vid)

Καλεσμένη στο Kontra24 βρέθηκε την Παρασκευή η Πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών Θεσσαλονίκης, Δάφνη Κατσίμπα, η οποία καθήλωσε με όσα ανέφερε σχετικά με τα κρεβάτια ΜΕΘ αλλά και όσα συμβαίνουν στις κλινικές.

«Εξαντλούμε κάθε όριο ώστε να μην διασωληνωθούν ασθενείς» σημείωσε η ίδια, ενώ μάλιστα σημείωσε ότι «αντιστοιχούν 1 ιατρός και 2 νοσηλευτές ανά 50 άτομα» εκφράζοντας τόσο τους φόβους όσο και την αγανάκτιση των γιατρών και των νοσηλευτών σχετικά τα λάθη της Κυβέρνησης.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στις ιδιωτικές κλινικές και σημείωσε ότι «η μια ιδιωτική κλινική κρίθηκε ακατάλληλη κι η άλλη κλινική βρίσκεται σε όμιλο και δεν υπάρχει επαρκές προσωπικό και είναι απλήρωτο» και συνέχισε λέγοντας «δεν έχουμε επίταξη, αλλά ξε-επίταξη. Νοικιάζουμε με διπλάσια Τιμή χωρίς να υπάρχει έλεγχος της κατάστασης από τις υπηρεσίες τους ΕΣΥ» . «Δεν είχε σχεδιαστεί τίποτα την προηγούμενη περίοδο. Οι κλινικές για παράδειγμα δεν έχουν κατάλληλο εξοπλισμό οξυγόνου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις ελλειψεις προσωπικού, χαρακτήρισε εγκληματικό το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει ακόμη προσλήψεις ακόμη και σήμερα.

  • Εγκληματικό ότι αντιστοιχεί ένας γιατρός για 50 κρεβάτια
  • Εγκληματικό που άδειασαν τα Κέντρα Υγείας για να στελεχώσουν τα δημόσια Νοσοκομεία
  • Εγκληματικό που ο διοικήτης ΥΠΕ σφράγισε τα περιφερειακά Ιατρεία από την Θεσσαλονίκη έως την Αλεξανδρούπουλη. Θα πεθαίνει κόσμος λογω Covid-19 χωρίς να έχει Covid-19 γιατί δεν υπάρχουν κρεβάτια

«Δεν έχουμε κρεβάτια στην Βόρεια Ελλάδα ως την Λάρισα – Τελειώνουν οι αντοχές μας».

πηγή: netakias.com

Leave a Reply

twenty − 9 =

Top