Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Καταγγελία-“βόμβα” του προέδρου εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ: Πολιτικό πρόσωπο πήγε να εμβολιαστεί και ο διοικητής είπε στη νοσηλεύτρια “άστο, θα το κάνω εγώ στο γραφείο μου”

Καταγγελία-“βόμβα” του προέδρου εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ: Πολιτικό πρόσωπο πήγε να εμβολιαστεί και ο διοικητής είπε στη νοσηλεύτρια “άστο, θα το κάνω εγώ στο γραφείο μου”

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των υγειονομικών στη Θεσσαλονίκη κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και την αναστολή εργασίας για όσους έχουν εμβολιαστεί από την 1η Σεπτεμβρίου με κεντρικό σύνθημα “Ναι στον εμβολιασμό, όχι στην υποχρεωτικότητα”.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στράτου Λούβαρη στο grtimes.gr, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ, Μπάμπης Κοροξενός κατήγγειλε ότι το Σάββατο 22 Μαΐου στις 14.15, πολιτικό πρόσωπο εισήλθε στο νοσοκομείο συνοδευόμενος από τον διοικητή του νοσοκομείου και αφού πέρασε όλη τη διαδικασία, ήρθε η ώρα να εμβολιαστεί. Τότε, “ως εκ θαύματος, οι” άχρηστοι” νοσηλευτές που έχουν εμβολιάσει μόνο μερικές χιλιάδες κόσμου, ο διοικητής του νοσοκομείου πήρε τη σύριγγα από τα χέρια της νοσηλεύτριας και της είπε ‘άφησε το θα το κάνω εγώ στο γραφείο μου’”.

Ο κ. Κοροξενός ανέφερε στη συνέχεια πως “αν είναι έτσι να το κάνουμε και εμείς το εμβόλιο με αυτόν τον τρόπο”, σημειώνοντας ότι θα μπορούσαν οι υγειονομικοί να πάρουν ψεύτικα πιστοποιητικά “όπως κατά κόρον υπάρχουν στην Αθήνα και τα πουλάνε”.

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

twelve − 2 =

Top