Είστε εδώ
Home > FAQ media > Καταφύγιο … στο Κανάλι της Βουλής για το ντοκιμαντέρ Μητσοτάκη μετά το μεγαλοπρεπές φιάσκο στις αίθουσες παρά τη “γραμμή” να πηγαίνουν να το βλέπουν!

Καταφύγιο … στο Κανάλι της Βουλής για το ντοκιμαντέρ Μητσοτάκη μετά το μεγαλοπρεπές φιάσκο στις αίθουσες παρά τη “γραμμή” να πηγαίνουν να το βλέπουν!

Να… προβληθεί χθες βράδυ στις 11:00 από το Κανάλι της Βουλής το ντοκιμαντέρ «Ορεινές Συμφωνίες» που είναι αφιερωμένο στη ζωή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη κανόνισε το ομώνυμο ίδρυμα, μετά το… εισπρακτικό «ναυάγιο» που υπέστη στους κινηματογράφους.

Μάλιστα, παρότι ο Neo πληροφορείται εξ εγκύρων πηγών ότι είχε «πέσει γραμμή» από τη ΝΔ να πάνε μεσαία και κατώτερα στελέχη του κόμματος να δουν το ντοκιμαντέρ, τελικώς αυτό κατέβηκε όπως-όπως.

Πάντως, όσοι αναγνώστες του Neo ενδιαφέρονται και δεν το είδαν χθες βράδυ, έχουν και μία ακόμη ευκαιρία: την Κυριακή, το Κανάλι της Βουλής στις 3:00 το μεσημέρι θα το προβάλει άλλη μία φορά, εξαντλώντας… όλα τα περιθώρια…

Πηγή: matrix24.gr

2 thoughts on “Καταφύγιο … στο Κανάλι της Βουλής για το ντοκιμαντέρ Μητσοτάκη μετά το μεγαλοπρεπές φιάσκο στις αίθουσες παρά τη “γραμμή” να πηγαίνουν να το βλέπουν!

Leave a Reply

twenty − 19 =

Top