Είστε εδώ

Κατάφεραν να κανουν τη Λάρισα νησί, να καλούν τους πολίτες να πλένονται με εμφιαλωμένο νερό, να έχουν κόψει την Ελλάδα στα δύο (συγκλονιστικό βίντεο) και ο Μητσοτάκης να λέει χαμογελαστός στη Θεσσαλία: «Την πιο ωραία θέα θα έχετε»

Να πλένεστε με εμφιαλωμένο νερό και να μην έρχεστε σε επαφή με λάσπες λέει με υφος η κ Αγαπηδακη – Αν Υπ Υγείας – στους πλημμυροπαθεις! Και στο μεταξυ οι άνθρωποι ψάχνουν ένα μπουκάλι νερό να πιούνε!

Η Ελλάδα να έχει κοπεί στα δύο. Απίστευτη η εικόνα της εθνικής στην είσοδο της Λάρισας, Έως τα 2 μέτρα το νερό . Άγνωστο πότε θα ανοίξει

Την καταστροφή που έχει υποστεί η Λάρισα καθώς συνοικίες της πόλης έχουν βυθιστεί κάτω από τα νερά του Πηνειού, αποτυπώνουν εικόνες εναέριας λήψης από την πόλη της Θεσσαλίας.

Το Αλκαζάρ, ο Ιπποκράτης και οι εργατικές κατοικίες Γιάννουλης έχουν αλλάξει μορφή, έπειτα από την κακοκαιρία Daniel που «σάρωσε» τη Θεσσαλία.

Τεράστια η καταστροφή στον Βόλο από την κακοκαιρία Daniel που άφησε πίσω της εικόνες αποκάλυψης στην περιοχή της Μαγνησίας και όχι μόνο.

Συγκλονιστικό είναι βίντεο του Simon Kranz, από drone, το οποίο δημοσιεύτηκε σήμερα Κυριακή και που δείχνει τις καταστροφές στην πόλη του Βόλου, καθώς και στο Πήλιο και την Αργία.

Σπίτια, κτίρια και δρόμοι πλημμύρισαν, κάποιοι ορεινοί δρόμοι καταστράφηκαν, ενώ η θάλασσα έχει γίνει καφέ από τα λασπόνερα.

Και ο άνιωθος … Πρωθυπουργός

Μία απίστευτα κυνική ατάκα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις έφτασε στο δημαρχείο του Βόλου.

Βίντεο από την επίσκεψή του τον δείχνει να χαιρετάει τους παρευρισκόμενους… χαμογελαστός, ενώ σε εργαζόμενο του δημαρχείου, μετά από τις καταστροφές των προηγούμενων ημερών, ο Κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να πει «Έχετε την πιο ωραία θέα έχετε ούτε μπουρίνια ούτε τίποτα, μια χαρά, όλα καλά».

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *