Είστε εδώ

Κασσελάκης στο STAR: «Έχω απέναντί μου ένα τεράστιο σύστημα προπαγάνδας – Εγώ ως πρωθυπουργός δεν θα συμπεριφερόμουν ποτέ έτσι στις οικογένειες των θυμάτων (Τέμπη)»

Ο σκοπός μας είναι να αλλάξουμε τη χώρα τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο του Star και απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να στείλουν μήνυμα στις ευρωεκλογές. «Πρέπει ο ελληνικός λαός να στείλει ένα μήνυμα για την αλαζονεία του 41%. Είναι σκληρή και ανάλγητη κυβέρνηση» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα προχωρήσει αυτόνομος και συμπλήρωσε ότι θα είναι αυτοδύναμος στις επόμενες εθνικές εκλογές.

«Ζητώ ο κόσμος να κάνει την ανατροπή γιατί η κυβέρνηση είπε ψέματα πέρυσι προεκλογικά. Ψέματα για το έγκλημα των Τεμπών που γνωρίζουμε ότι υπήρχε μονταζιέρα, υπήρχε μυστική συνάντηση δύο μέρες μετά το έγκλημα για να μπαζωθεί, για να ρίξουν οστά νεκρών ανθρώπων σε χωράφια δήθεν για να ανοίξουν τον σιδηρόδρομο που ξεκίνησαν δρομολόγια μετά από 25 μέρες. Ψέματα για τις μειώσεις φόρων και ψέματα όσον αφορά το δήθεν οικονομικό θαύμα της χώρας. Τώρα ξέρουμε ότι είμαστε δεύτεροι από τον πάτο σε αγοραστική δύναμη μαζί με Βουλγαρία και δεύτερη από την κορυφή σε έμμεσους φόρους μαζί με τη Σουηδία. Ψέματα όσον αφορά τις επενδύσεις στη δημόσια υγεία γιατί βλέπουμε ένα ΕΣΥ που καταρρέει, ενώ αποκαλούνται κάφοι και ανθρωπάκια οι υγειονομικοί από τον υπουργό Υγείας» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για προανακριτική επιτροπή για τον Κώστα Καραμανλή, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι «έχουμε παρουσιάσει ένα κατηγορητήριο που θα είναι μέρος ενός αιτήματος για σύσταση προανακριτικής εφόσον δεσμευτεί η ΝΔ ότι δεν θα ξεπλύνει τον υπουργό Καραμανλή. Γιατί αν τον ξεπλύνει βάσει αυτού του στρεβλού, άδικου και ανήθικου νόμου περί ευθύνης υπουργών δεν θα μπορεί να πάει στη Δικαιοσύνη με τα ίδια στοιχεία».

Όπως τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, «μπορεί κάποιος να ρωτήσει τον πρωθυπουργό αν γνώριζε για το μπάζωμα πριν γίνει; Γνώριζε ο πρωθυπουργός της χώρας για το μπάζωμα πριν ο Έλληνας φορολογούμενος ξοδέψει 7000.000 ευρώ από την τσέπη του, χωρίς τη γνώση του, χωρίς τη γνώση των οικογενειών των θυμάτων για να αλλοιωθεί μία σκηνή εγκλήματος, για να καλυφθούν στοιχεία; Δικαιούται ο ελληνικός λαός να το ξέρει».

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «αγνοεί την κόρη του κυρίου Πλακιά στην Κέρκυρα και έχει τους αστυνομικούς που τον συνοδεύουν να την τραμπουκίζουν. Αυτή είναι η ποιότητα του Μεγάρου Μαξίμου και της δημοκρατίας μας. Εγώ ως πρωθυπουργός ποτέ δεν θα συμπεριφερόμουν έτσι σε οικογένειες θυμάτων».

Εγώ ως πρωθυπουργός ποτέ δεν θα συμπεριφερόμουν έτσι σε οικογένειες θυμάτων».

 

Όσον αφορά την περιβόητη επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν, ο Στέφανος Κασσελάκης διερωτήθηκε:

«Γιατί περίμενε μέχρι τώρα, προεκλογικά, να στείλει την επιστολή όταν είχε την κυρία φον Ντερ Λάιεν σπίτι του στα Χανιά; Ουδέποτε σκέφτηκε να την αναφέρει; Δεν υπήρχε ακρίβεια; Ρωτάει στην επιστολή για ποιο λόγο δεν δουλεύουν οι ελεύθερες αγορές στην Ελλάδα; Γιατί υπάρχουν ολιγοπώλια; Πώς θα απαντήσει η κυρία φον για ποιο λόγο το ελληνικό ελαιόλαδο είναι πιο ακριβό στην Ελλάδα από τη Γερμανία, γιατί η φέτα είναι πιο ακριβή στην Ελλάδα από το Βέλγιο; Υπάρχουν ολιγοπώλια στην τροφοδοτική αλυσίδα από το χωράφι στο ράφι και αυτά τα ολιγοπώλια υπάρχουν γιατί η επιχειρηματικότητα στη χώρα μας είναι πάρα πολύ δύσκολη».

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατήγγειλε την προπαγάνδα που όπως είπε έχει στήσει το Μέγαρο Μαξίμου και αναρωτήθηκε πώς πληρώνει η ΝΔ όλες αυτές τις διαφημίσεις. «Βλέπω ομιλία μου στον κινητό και βγαίνει διαφήμιση της ΝΔ. Με 500 εκατ. ευρώ χρέος που έχει αυτό το κόμμα, πώς πληρώνει αυτές τις διαφημίσεις; Εμείς που έχουμε μηδέν ευρώ χρέος, δεν μπορούμε να πληρώσουμε τέτοια ποσά. Αυτή η ανοσία που έχουμε αποκτήσει με τη βρωμιά στην πολιτική στη χώρα μας, είναι μία πολύ κακιά εξέλιξη για τον ελληνικό λαό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Έχω απέναντί μου ένα τεράστιο σύστημα προπαγάνδας και πρέπει να επικοινωνήσω τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με όλα τα μέσα που έχω απέναντί μου» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεδίπλωσε το σχέδιό του για την επομένη των

ευρωεκλογών, λέγοντας: «Δεν θα κάνουμε ένα προεκλογικό πρόγραμμα λίγες εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές. Την επομένη των ευρωεκλογών θα ετοιμάσουμε ένα ξεκάθαρο κυβερνητικό πρόγραμμα για όλα τα ζητήματα. Ο καθένας να μπορεί να βρει τον εαυτό του μέσα στο πρόγραμμα. Και όλα αυτά θα γίνουν προτάσεις νόμου. Μπορεί κάποιος να μη με συμπαθεί, να με θεωρεί πολύ ξένος, νέος, σύγχρονος για αυτόν. Τουλάχιστον ας κοιτάξει τις προτάσεις μας. Θα υπάρχουν πολλές περισσότερες μέχρι τις εθνικές εκλογές» είπε και τόνισε σε άλλο σημείο:

«Είμαι στην πατρίδα μου για να προσφέρω. Δεν είμαι εδώ για να κάνω καριέρα από την πολιτική όπως άλλοι που αν τους βγάλεις από αυτόν τον στίβο δεν θα ξέρουν τι να κάνουν στη ζωή τους. Θέλω να υπάρξει πραγματική ανάπτυξη για όλους, να μη μείνει κανείς πίσω. Να αλλάξουμε τη χώρα».

Σχετικά με τα εθνικά θέματα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ άσκησε άσκησε εκ νέου κρτική στην κυβέρνηση για τη στάση της στο ζήτημα της μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, υπογράμμιζοντας την ανάγκη να υπάρχουν «ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές» προτού φτάσουν οι δύο πλευρές στη Χάγη. Για τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία επανέλαβε πως είναι θετικά για την Ελλάδα και ότι το γνωρίζει αυτό ο πρωθυπουργός, αλλά δεν ήθελε να το πιστώσει στο ΣΥΡΙΖΑ. Κάλεσε, δε, την κυβέρνηση αν επιθυμεί να αλλάξει την συμφωνία να απευθυνθεί στο «όμορο» κόμμα VMRΟ γιατί «σίγουρα θα συμφωνήσει». Υπενθύμισε επίσης ότι «δεν ήμασταν εμείς εκείνοι που διχάσαμε την κοινωνία, εκείνοι που φορέσαμε περικεφαλαία το 2019 για να κερδίσουμε την καρέκλα, που κάναμε μία τεράστια κωλοτούμπα για τη Συμφωνία που θα την ήθελε ο κύριος Μητσοτάκης».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι «απευθύνομαι σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες με διαφάνεια, σεβασμό, ταπεινοφροσύνη. Αντί να βάλουμε σποτάκια που λένε ψέματα ότι είμαστε πιο κοντά στην Ευρώπη, ότι είμαστε χειρότεροι στους καλούς δείκτες και καλύτεροι στους κακού δείκτες, και εμείς λέμε την αλήθεια στον κόσμο. Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει σε αυτές τις εκλογές, πρέπει να πάρει τη ζωή στα χέρια του και μαζί με την αλλαγή στην Ευρώπη που πρέπει να δούμε, που πρέπει να πάρει ξεκάθαρη θέση για την Παλαιστίνη, να αναγνωρίσει άμεσα το παλαιστινιακό κράτος, πρέπει και ο ελληνικός λαός να στείλει ένα μήνυμα για την αλαζονεία του 41%. Είναι σκληρή και ανάλγητη κυβέρνηση».

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε προβληματισμό για τα προβλεπόμενα υψηλά ποσοστά αποχής από τις ευρωεκλογές, σχολιάζοντας πως «η κοινωνία σε κάποιο βαθμό βρίσκεται σε παραίτηση». Ωστόσο, τόνισε πως η Ευρώπη πρέπει να «δώσει λύσεις» σε σοβαρά ζητήματα, όπως την αμυντική αυτονομία, το ευρωομόλογο, την πράσινη μετάβαση.

Πηγή: avgi.gr

7 σχόλια στο “Κασσελάκης στο STAR: «Έχω απέναντί μου ένα τεράστιο σύστημα προπαγάνδας – Εγώ ως πρωθυπουργός δεν θα συμπεριφερόμουν ποτέ έτσι στις οικογένειες των θυμάτων (Τέμπη)»

 1. Καλό παιδί είσαι αλλά δεν πείθεις για Πρωθυπουργός, ρε φίλε!
  Σε υπερασπίζομαι σθεναρά σε κάθε άδικη επίθεση που δέχεσαι
  αλλά μόνο ο Αλέξης αξίζει για Πρωθυπουργός.
  Θα σε ψηφίσω τώρα στις Ευρωεκλογές μόνο και μόνο επειδή δεν έχω άλλη επιλογή
  αλλά αν είσαι υποψήφιος για ΠΘ στις Εθνικές και δεν είναι ο Αλέξης, δεν ψήνομαι καθόλου.
  Θα προτιμούσα να ψηφίσω τον Κύριο Σημίτη κι ας είναι συνταξιούχος παρά εσένα για ΠΘ.
  Με ψήνει περισσότερο.

  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ.
  ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
  ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΚΑΛΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
  ΚΥΡΙΕ ΣΗΜΙΤΗ ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ. ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
  ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.

  1. Το ότι σε ψήνει ο Σημίτης που επί της θητείας του έγιναν τα μεγαλύτερα σκάνδαλα πχ χρηματιστήριο φαγοπότι εξοπλισμών με ξεπερνάει. Ραγιάδες γίναμε; έλεος πια.

   1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ!
    ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΔΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΑΣ Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΣ.
    ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ.
    ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΗΤΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΛΑΝΛΗΠΤΑ.
    ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ.
    ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΔ.
    ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΙΨΙΟ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΙΨΙΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ),
    ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΠΠΟΥ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΛΗ.
    ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ
    ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ?
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΑΡΝΑΚΙ. ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΣ. ΧΡΥΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

   1. ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ. ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ, ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

    ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΤΥΧΕ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΘ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΜΙΤΗ.

    ΤΗΝ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

  2. Τον φοβάσαι τον Κασσελάκη τρέμεις τρολάκι του Μητσοπιάστη.
   Πρόσεχε οταν σκύβεις να είναι πίσω σου τοίχος.

   1. Το λες βρε ηλίθιε! Κατανοείς τι έγραψα? Πού κολλάει ο Μητσοτάκης? Έλεος!
    Είμαι ένας λογικός σκεπτόμενος άνθρωπος και λέω την αλήθεια.
    Δεν ψήνει κανέναν ο Στέφανος. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
    Είπα ότι θα τον ψηφίσω γιατί δεν έχω άλλη επιλογή.
    Από πού βγαίνει το λανθασμένο συμπέρασμα που έβγαλες, ρε βλαμμένε?
    Δεν φοβάμαι κανέναν. Ούτε τον ίδιο τον Θεό. Δεν τρέμω κανέναν. Οι άλλοι με τρέμουν.
    Χεσμένο τον έχω τον Κασσελάκη. Καλό παιδί είναι αλλά του κάνω χάρη που τον ψηφίζω.
    Δεν λες που θα είμαι από τους λίγους ψηφοφόρους του, γκρινιάζεις κι από πάνω.
    Κανείς δεν φοβάται τον Κασσελάκη πολιτικά γιατί σίγουρα θα πατώσει στις εκλογές.
    Εσύ είσαι τρολάκι του Κασσελάκη, κασελοπιάστη και τρέμει ο κώλος σου!
    Εγώ δεν σκύβω ποτέ, μαλάκα. Οι άλλοι σκύβουν και τον τρώνε από μένα.
    Εσύ πρόσεχε όταν σκύβεις γιατί θα φας μια φούτσα αξέχαστη και θα πονέσει πολύ.
    Αυτό θα πάθεις με τα χαζά μυαλά που κουβαλάς, κομματόσκυλο!
    Τρέμεις την ΠΑΣΟΚΑΡΑ γιατί έτσι και πάρει φόρα θα σας μαμήσει τους κώλους.
    Μόνο Αντρέας Παπανδρέου, Κώστας Σημίτης και Αλέξης Τσίπρας.
    Τον συμπαθέστατο Στέφανο τον ψηφίζουμε τώρα χαριστικά λόγω Τσίπρα.
    Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Να πιεις ξιδάκι να την χωνέψεις.
    Από εδώ κι εμπρός. Ο Θεός βοηθός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *