Είστε εδώ

Κασσελάκης – Χαρίτσης στο ίδιο τραπέζι με ενδιάμεσο Βασιλειάδη.

Δεν ξέρουμε αν “έβαλαν νερό στο κρασί” τους, το οποίο άλλωστε είχε την ευκαιρία ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να το γευτεί στον χώρο ωρίμανσλης του, στα οινοποιεία της Νεμέας, κατά την επίσκεψή του στους οινοπαραγωγούς αλλά είναι γεγονός. Ο Στεφανος Κασσελάκης και ένας εκ των βασικών του αντιπάλων στις πρόσφατες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Χαρίτσης, στενός συνεργάτης της Έφης Αχτσιόγλου, καθισαν μαζί στο ίδιο τραπέζι στην Κόρινθο. Και μάλιστα σε δημόσια θέα και αυτό έχει ξεχωριστό συμβολισμό! Ενδιάμεσά τους, ο αν Γραμματέας του κόμματος Γ. Βασιλειάδης, που μαζί με τη Γραμματέα Ράνια Σβίγκου συνοδεύουν τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην περιοδεία του στην Κορινθία.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του newsit.gr, ο Αλέξης Χαρίτσης, όμως, έδωσε το παρών στο τραπέζι που έγινε υπό τον Στέφανο Κασσελάκη με την παρουσία κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε wine bar της Κορίνθου στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνει ο πρόεδρος του κόμματος στην περιοχή.

Οι Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Χαρίτσης μπορεί να μην τα είπαν ιδιωτικά. Τα είπαν όμως, στο τραπέζι στην Κόρινθο παρουσία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα μίλησαν για αρκετή ώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *