Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > «Καρφιά» Αντώναρου για e-food: «Να μας πουν ξεκάθαρα σε ποιόν ανήκει η εταιρεία…γιατί πολλά γράφονται!»

«Καρφιά» Αντώναρου για e-food: «Να μας πουν ξεκάθαρα σε ποιόν ανήκει η εταιρεία…γιατί πολλά γράφονται!»

Νέτα σκέτα ζητάει ο Ευάγγελος Αντώναρος, να ξεκαθαριστεί χωρίς «περιπλοκάδες» σε ποιόν ανήκει η εταιρεία e-food, σημειώνοντας με νόημα πως «πολλά γράφονται».

Με ανάρτηση στο facebook, ενημερώνει πως έσβησε τη σχετική εφαρμογή από το κινητό του τηλέφωνο προσθέτοντας πως η εταιρεία βασιζόμενη στη νέα νομοθεσία μετατρέπει υποχρεωτικά τους εργαζόμενους σε δουλοπάροικους.

Εκφράζει μάλιστα την επιθυμία του να κάνουν πολλοί το ίδιο, επικροτώντας και τη διακοπή συνεργασίας πολλών εταιρειών εστίασης.

Καταλήγει «καρφώνοντας» την ανακοίνωση της εταιρείας ότι πρόκειται για «λανθασμένη επικοινωνία» ενώ, όπως επισημαίνει ο Ε. Αντώναρος, «οι διευκρινίσεις… είναι σαφώς προσχηματικές», και μάλιστα συνδέει τη «στάχτη στα μάτια» που προσπάθησε μάταια να ρίξει η εταιρεία, με τις «διορθωτικές δηλώσεις πολιτικών μετά από ανοησίες που λένε ή κάνουν».

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Μόλις έσβησα το app της εταιρίας delivery που με τη νέα νομοθεσία μετατρέπει εργαζόμενους υποχρεωτικά σε δουλοπάροικους. Φαντάζομαι ότι πάρα πολλοί θα κάνουν το ίδιο, ενώ πληροφορούμαι ότι κ πολλές επιχειρήσεις εστίασης διακόπτουν τη συνεργασία. Το επικροτώ.
Οι δε διευκρινίσεις που επιχειρεί η εταιρεία μετά τον τεράστιο θόρυβο στα σόσιαλ είναι σαφώς προσχηματικές. Όπως οι διορθωτικές δηλώσεις πολιτικών μετά από ανοησίες που λένε η κάνουν. Ενδιαφέρον έχει δε να ΜΑΣ ΠΟΥΝ ξεκάθαρα και χωρίς περιπλοκάδες σε ποιον ανήκει η εταιρεία. ΓΙΑΤΊ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.»

Με πληροφορίες από το documentonews.gr

Leave a Reply

twenty + fifteen =

Top