Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Καρφί” Τζανακόπουλου για Μητσοτάκη: Μέχρι να αποφασίσει για το Μακεδονικό θα χάσει και τη λίγη αξιοπιστία που του έχει απομείνει

“Καρφί” Τζανακόπουλου για Μητσοτάκη: Μέχρι να αποφασίσει για το Μακεδονικό θα χάσει και τη λίγη αξιοπιστία που του έχει απομείνει

Την αισιοδοξία του για την αίσια έκβαση του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ εκφράζει ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στη Νέα Σελίδα.

Σημειώνει ακόμα ότι ο υπουργός Εξωτερικών και ο πρωθυπουργός έχουν εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες δικλίδες ώστε να τηρηθούν όλες οι υποχρεώσεις που πρόκειται να αναληφθούν από τους γείτονές μας. Για τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα, ο κ. Τζανακόπουλος τονίζει πως «μέχρι να αποφασίσει θα έχει απολέσει και όποια ψήγματα αξιοπιστίας τού έχουν απομείνει».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποσυνδέει τον ρόλο του ΔΝΤ από την αξιοπιστία της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια, δηλώνοντας πως τη στάση των αγορών θα κρίνει η αρχική επιμήκυνση του σταθμισμένου μέσου όρου ωριμάνσεων των ελληνικών ομολόγων.

Ολόκληρη η συνέντευξη στη «Νέα Σελίδα» που κυκλοφορεί την Κυριακή 10/6

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Top