Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Καρφί” Παππά για Άδωνι: Δεν άφησε τίποτα από το ακροδεξιό του παρελθόν στο “κατώφλι” της ΝΔ

“Καρφί” Παππά για Άδωνι: Δεν άφησε τίποτα από το ακροδεξιό του παρελθόν στο “κατώφλι” της ΝΔ

Μία “αιχμηρή” παρατήρηση έκανε από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ (και προσωπική επιλογή Κυριάκου Μητσοτάκη) Άδωνι Γεωργιάδη, απαντώντας, όπως είπε ο ίδιος ο Νίκος Παππάς στις “τσιρίδες” του Άδωνι.

Τον κατηγόρησε ότι έχει ανάγει σε καθεστώς την καθύβριση των πολιτικών του αντιπάλων από το βήμα της Βουλής. «Έχει γίνει στρατηγική επιλογή να ακολουθείτε όχι τον ίδιο, αλλά τις αποκρουστικές ιδέες που κουβαλάει μαζί του από τον καιρό που θήτευε στην ακροδεξιά. Δεν τον έχω ακούσει να πει τι από αυτά που πίστευε και υπηρετούσε από την εποχή που ήταν στο ΛΑΟΣ άφησε στην είσοδο της ΝΔ όταν μπήκε μέσα. Αντίθετα βλέπουμε τη ΝΔ να διαποτίζεται μέρα με τη μέρα με αυτές τις αποκρουστικές ιδέες» τόνισε ο Υπουργός.

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε και στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. «Δυστυχώς τα επιχειρήματα που ακούσαμε στη διαβούλευση με τις ιδιοκτησίες των καναλιών, τα ακούμε και εδώ ως επιχειρήματα πολιτικών δυνάμεων. Ο Ροδόλφος Μορώνης έγραψε στο Facebook ότι αν προβλεπόταν ρητώς η κατάθεση εκ των προτέρων των πόθεν έσχες των υποψηφίων, οι ιδιοκτήτες των καναλιών θα προσέφευγαν στο ΣτΕ. Τώρα που δεν προβλέπεται διαβάζω ότι ετοιμάζονται να προσφύγουν γιατί δεν προβλέπεται. Έχουμε μια προσφυγή για οποιοδήποτε ενδεχόμενο».

Σχετικά με τις προϋποθέσεις για συμμετοχή των υποψηφίων στο διαγωνισμό, ξεκαθάρισε πως υπάρχει υποχρέωση εγγυητικής επιστολής ύψους 3,5 εκ. ευρώ που είναι το τίμημα για τον πρώτο χρόνο αλλά και κεφάλαιο 8 εκ. ευρώ για τη συγκρότηση της εταιρείας που θα συμμετέχει, του οποίου την προέλευση πρέπει να αποδείξουν οι υποψήφιοι ότι δεν προέρχεται από παράνομες δραστηριότητες. «Ποιος άλλος διαγωνισμός στο Δημόσιο έχει έλεγχο πόθεν έσχες για την τιμή την τελική; Ποτέ και πουθενά…» συμπέρανε.

Σημειώνεται ότι το νομοσχέδιο για το Hellas Sat υπερψηφίστηκε με διευρυμένη πλειοψηφία από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι, καταψηφίστηκε από ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή, ενώ ΝΔ και Ένωση Κεντρώων δήλωσαν “παρών”.

Πηγή: koutipandoras.gr (Άγγελος Προβολισιάνος)

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top