Είστε εδώ

Κανείς καλός δεν χάνεται! Ο αποτυχημένος πρώην Υπ Πολιτικής Προστασίας, νέος Υπουργός Ναυτιλίας! Τον είχε έτοιμο ο Μητσοτάκης και απλώς περίμενε την “παραίτηση” Βαρβιτσιώτη

Είναι ντροπή! Η κωμωδία που παίζει στην πλάτη του λαού η κυβέρνηση Μητσοτάκη παίρνει μορφή ιλαροτραγωδίας όταν στη θέση του “αμαρτήσαντα” πρώην Υπ Ναυτιλίας, επαναφέρεις έναν από τους πλέον αποτυχημένους υπουργούς σου και συνυπεύθυνο για τις καταστροφές του καλοκαιριού αλλά και την τραγωδία με τους 17 νεκρούς ήδη, στις πλημμυρες της Θεσσαλίας! Ο ακατάλληλος πρώην Υπ Πολιτικής Προστασίας Χρ. Στυλιανίδης, νέος υπ Ναυτιλίας μετά την παραίτηση Μιλτ Βαρβιτσιώτη. Ο Θεός να μας φυλάει από “φουρτούνες”!

Ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Στυλιανίδης αναλαμβάνει καθήκοντα υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με απόφαση του πρωθυπουργού μετά την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

– Διαβάστε: Απόλυτη επιβεβαίωση του The FAQ! Παραιτήθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για την δήλωσή του για τον Αντώνη Καργιώτη, πριν τον “παραιτήσουν”

Μια σκέψη στο “Κανείς καλός δεν χάνεται! Ο αποτυχημένος πρώην Υπ Πολιτικής Προστασίας, νέος Υπουργός Ναυτιλίας! Τον είχε έτοιμο ο Μητσοτάκης και απλώς περίμενε την “παραίτηση” Βαρβιτσιώτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *