Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Καμπουράκης – Λιαρέλλης σε συζητήσεις για μία θέση στα ψηφοδέλτια ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

Καμπουράκης – Λιαρέλλης σε συζητήσεις για μία θέση στα ψηφοδέλτια ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

Πληροφορίες θέλουν το Δημήτρη Καμπουράκη να ετοιμάζεται να κατέβει υποψήφιος στα Χανιά με τη ΝΔ, έχοντας κάνει ήδη μία συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με το enimerosi24.gr που μεταφέρει ρεπορτάζ από τα “Παραπολιτικά” η συνάντηση πήγε πολύ καλά, ενώ το περασμένο Σάββατο έδωσε το παρών και στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο, από το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Παράλληλα, αναφέρει ότι όταν οι συμπατριώτες του τον ρωτούσαν αν θα κάνει το βήμα από τη δημοσιογραφία στην πολιτική, εκείνος, ούτε το επιβεβαίωνε ούτε το διέψευδε, ενώ η εφημερίδα επισημαίνει ότι ο δημοσιογράφος το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις επισκέψεις στη γενέτειρα του όπου η φήμη είναι πλέον διάχυτη μεταξύ των κατοίκων του νομού.

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα το όνομα του Στρατή Λιαρέλλη ακούγεται όλο και πιο έντονα για μια θέση στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής στη Λέσβο από τους κομματικούς παράγοντες του νησιού.

Συμπληρώνοντας ότι ο δημοσιογράφος που διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με τον τόπο καταγωγής του θα βολιδοσκοπηθεί και επισήμως από τα στελέχη της Νομαρχιακής οργάνωσης του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, προκειμένου να χριστεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου. Αφού η αναγνωρισιμότητα του θα βοηθήσει, σύμφωνα με τα ντόπια στελέχη, να «καπαρώσει» τη μια από τις τρεις έδρες του νησιού!

**upd (από το zoornalistas)- Ο ίδιος ο Δ.Καμπουράκης απάντησε μέσω social media τα εξής: “Προκηρύχτηκαν εκλογές και δεν το ‘μαθα; Διότι διαβάζω πάλι ότι είμαι υποψήφιος. Κάθε βδομάδα τα ίδια, είτε σε αθηναϊκά, είτε σε χανιώτικα μέσα. Tο λέω λοιπόν όσο πιο καθαρά γίνεται: Δεν έχω λάβει καμία απόφαση να μεταπηδήσω από την δημοσιογραφία στην πολιτική. Εντάξει;
Όσο για το επιχείρημα ότι κατεβαίνω τακτικά στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, οι συμπατριώτες μου ξέρουν πως εδώ και τριάντα πέντε χρόνια ζούσα παραλλήλως στην Αθήνα και στα Χανιά.”

Πηγή: enimerosi24.gr

φωτογραφία: zarpanews.gr

Leave a Reply

Top