Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Κάλπικη” στάση ! Εντολή ΝΔ στα στελέχη της στην Βόρειο Ελλάδα: “Δεν συμμετέχουμε σε συλλαλητήρια, δεν υπογράφουμε κείμενα για την ονομασία της FYROM”

“Κάλπικη” στάση ! Εντολή ΝΔ στα στελέχη της στην Βόρειο Ελλάδα: “Δεν συμμετέχουμε σε συλλαλητήρια, δεν υπογράφουμε κείμενα για την ονομασία της FYROM”

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Θεσσαλονικιώτικης ιστοσελίδας myportal.gr, ( γνωστού δημοσιογράφου προσκείμενου παραδοσιακά στη ΝΔ και τον χώρο της κεντροδεξιάς ), και το οποίο αναρτήθηκε χθες (5/1), “τηλεφωνική επικοινωνία με τους προέδρους των τεσσάρων Νομαρχιακών Οργανώσεων στο νομό Θεσσαλονίκης είχε σήμερα ( σσ χθες ) η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης Βίκυ Ευταξά για να τους μεταφέρει οδηγία της Πειραιώς για τη στάση των γαλάζιων στελεχών στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Μάλιστα η κα. Ευταξά ζήτησε από τους προέδρους των ΝΟΔΕ να μεταφέρουν την κεντρική οδηγία της ΝΔ σε όλα τα στελέχη που ανήκουν στις οργανώσεις τους. Η οδηγία της κεντρικής διοίκησης της ΝΔ προς τα κομματικά στελέχη της αφορά:: να μην υπογράφουν κείμενα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το θέμα της ονομασίας να μην συμμετέχουν σε συλλαλητήρια και να αποφεύγουν να εκφράζουν άποψη μέχρι να υπάρξει η επίσημη κομματική θέση. (upd): Κομματική πηγή διευκρίνζε πως πρόκειται για προτροπή προς τα στελέχη και αφορά δράσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί ή αναληφθεί και όχι μια γενική θέση για ανάλογες κινήσεις που ενδεχομένως γίνουν στο μέλλον.
ΥΓ: Σημερινές πληροφορίες του the faq αναφέρουν οτι την “εντολή” από Αθήνα επιβεβαιώνουν και από την πλευρά Τζιτζικώστα λέγοντας οτι η οδηγία ήταν “να μην διαρρεύσει” με τίποτα! Και όντως , δεν …
Πηγή: myportal.gr

Leave a Reply

Top