Είστε εδώ

Καλείται για εξηγήσεις στην ΚΟ της ΝΔ ο Ανδρέας Πάτσης μετά τις νέες αποκαλύψεις Πολάκη!

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, ο βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ. Ανδρέας Πάτσης, θα κληθεί σε απολογία από τον γενικό γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Ιωάννη Μπούγα.

Νωρίτερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , Παύλος Πολάκης, που κατήγγειλε την συμμετοχή του γαλάζιου βουλευτή σε εταιρεία εισπράξεως δανείων και ζήτησε μάλιστα επανέλεγχο Πόθεν Έσχες, από τον ΠτΒ, για τα 4,3 εκ ευρώ που φερεται να καταβάλλει για να αγοράσει κόκκινα δάνεια αξίας περίπου 80 εκ από την Τράπεζα Πειραιώς, επανήλθε με νέα ανάρτηση. Σε αυτήν αναφερεται σε καταθετήριο του Οκτωβρίου 2022, στο οποίο φαίνεται να του καταβάλλεται δόση δανειολήπτη για το Νόμο Κατσέλη.

Η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

“ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ:
Πολιτικέ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Ανδρέα Πάτση:
– Δεν σου αρκεί που έχεις στήσει φάμπρικα με τα δάνεια που αγόρασες στο 1/12 (ένα δωδέκατο!) της αξίας τους από την Πειραιώς, για τα οποία εισπράττεις κανονικά δόσεις από τους δανειολήπτες για να μην βγουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμό (όπως αποδεικνύεται από καταθετήριο του Οκτωβρίου 2022, στο οποίο φαίνεται ότι σου καταβάλλεται δόση για το Νόμο Κατσέλη, φωτό 1). Όσο κι αν κρύβεσαι Ανδρέα Πάτση, θα αναγκαστείς να απαντήσεις που βρήκες τα 4.300.000€ για τα δάνεια ύψους 62.000.000€ που πήρες!
– Δεν σου αρκεί που είσαι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ιδιοκτήτης τριών αλλοδαπών εταιρειών για να κάνεις μέσα από αυτές τις δουλίτσες σου (τις επομένες μέρες θα αποκαλυφθούν όλες…)!
– Είσαι τόσο άπληστος που τσέπωσες ΚΑΙ από τα ΕΛΤΑ με απευθείας ανάθεση συνολικά 1.019.222,81 ευρώ τα τελευταία δύο χρόνια (δηλαδή κατά μέσο όρο 42.467€ τον μήνα) για “αέρα” νομικές υπηρεσίες (φωτό 2-29).
1.019.222 ευρώ διότι, όπως είπε αυτή που σε “επέβαλε” στη Διοίκηση των ΕΛΤΑ, είσαι κουμπάρος του Πέτσα και στενός φίλος του Μητσοτάκη!
1.019.222 ευρώ για να συμβουλεύεις δύο χρόνια τα ΕΛΤΑ σε “θέματα έγκρισης κρατικών ενισχύσεων”, σε συνεργασία με ξένη δικηγορική εταιρεία, η οποία κάνει τις όποιες γνωμοδοτήσεις και πληρώνεται κι αυτή αδρά!!
Πάτση ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ…χθες! Όταν θα βγουν όλα στη φόρα, θα σε εγκαταλείψουν ακόμη και οι “εκλεκτοί” φίλοι σου (όπως έκαναν και με τους ανηψιούς τους)!
ΥΓ1: Το θέμα της αδιαφανούς “χρηματοδότησης” της δικηγορικής εταιρείας του Ανδρέα Πάτση με απίστευτα ποσά από τα ΕΛΤΑ αποκάλυψε πρώτος ο Μάριος Κάτσης, καταθέτοντας μάλιστα και σχετική ερώτηση στον Πιερρακάκη. Όχι μόνο δεν πήρε απάντηση, αλλά μετά την ερώτηση τα ποσά διπλασιάστηκαν!! ΠΟΣΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ;;;
ΥΓ2: Όταν οι εργαζόμενοι έπαιρναν 534€/μήνα εξαιτίας των lockdowns που επιβάλατε και οι δικηγόροι έπρεπε να παρακολουθήσουν το “σκοιλ ελλικίκου” για να πάρουν 600€, ο “άριστος” Ανδρέας Πάτσης εισέπραττε πάνω από 30.000€ τον μήνα από τα ΕΛΤΑ!!! Να τον χαίρεστε…
Τα κανάλια της διαπλοκής ούρλιαζαν για μέρες για το επίδομα ενοικίου που ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ η πρωην υπουργος μας η Ρανια Αντωνοπουλου!!
Με αυτό το ζεστό εκατομμύριο όλοι οι παπαγάλοι της διαπλοκής θα πάρουν κώφωση και τύφλωση!

ΥΓ3.Όταν η Συζυγος Πάτση η κυρία Παπαλουκά είχε επιτεθεί στην κυρία Ελενα Ακριτα (που είχε γράψει για τη χρηματοδότηση του Σαιτ που είχε φτιάξει η Παπαλουκά από τη λίστα Πέτσα )είχε πει χαρακτηριστικά: «Εμείς έχουμε εκατομμύρια στα Γρεβενά δεν τα έχουμε ανάγκη»

ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!”

Πριν από δύο ημέρες λοιπόν ο Παύλος Πολάκης ανακάλυψε την εμπλοκή του βουλευτή Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Πάτση σε μια εταιρεία εισπράξεως δανείων.

Το κύριο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί τόσο από τον βουλευτή της Ν.Δ. όσο και από την κυβέρνηση είναι ένα: Πού βρήκε τα 4.000.000 ευρώ η εταιρία του Πάτση;

Την ώρα που χιλιάδες Ελληνες πέφτουν θύματα της τραπεζικής αναλγησίας και χάνουν τα σπίτια τους ακόμα και για μικρής αξίας χρέη, η Ν.Δ. εξακολουθεί να διατηρεί στις τάξεις της έναν βουλευτή ο οποίος «διαπρέπει» στον χώρο των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ως μέτοχος μεγάλης εισπρακτικής εταιρίας.

Μιλάμε για τις εταιρίες που «αγοράζουν» κοψοχρονιά τα δάνεια φτωχών και μεσαίων οφειλετών από τις συστημικές τράπεζες και, στη συνέχεια, στρέφονται κατά των δανειοληπτών για να εισπράξουν τα κέρδη από την άθλια μεσιτεία τους. Πρωταγωνιστής σε μια τέτοια υπόθεση εμφανίζεται ο βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ. Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος, όπως αποκάλυψε από τον Οκτώβριο του 2020 η «δημοκρατία», ήταν και, σύμφωνα με καταγγελίες παραμένει, επικεφαλής δικηγορικού ομίλου «είσπραξης ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων».

Το θέμα που έχει βαριά οσμή σκανδάλου, τουλάχιστον σε ηθικό επίπεδο, ήρθε τις τελευταίες ώρες εκ νέου στο φως. Εκτοτε, όμως, ο βουλευτής της Ν.Δ. έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης. Σαν να άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Βουβαμάρα και σιγή ασυρμάτου επικρατεί και στο Μαξίμου, που δεν φημίζεται εξάλλου για τις ηθικές αντοχές του και δεν μπορεί κανείς να περιμένει και πολλά από αυτό.

Το ύποπτο είναι ότι σιωπά ο πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας, ο οποίος, μολονότι δεν χάνει ευκαιρία να παριστάνει τον κήρυκα της δημόσιας ηθικής, αποφεύγει σήμερα να κάνει το πιο απλό: Να δώσει εντολή στη (διάτρητη) Επιτροπή Ελέγχου του «Πόθεν Εσχες» των βουλευτών να ξεσκονίσει τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του Α. Πάτση, ο οποίος -παρεμπιπτόντως- είναι κουμπάρος του Στ. Πέτσα, ώστε να διαπιστωθεί αν ο Πάτσης δικαιολογείται ως ιδιοκτήτης ξένων εταιριών ειδικού σκοπού να έχει αγοράσει «κόκκινα» δάνεια ύψους 62.000.000 ευρώ αντί μόλις 4.300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η εταιρία του Πάτση δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ ισολογισμούς στο ΓΕΜΗ, ώστε να φαίνονται οι εισροές και εκροές της και άρα η πορεία του χρήματος που διακινεί και διαχειρίζεται. Είναι εύλογο επομένως να αναρωτηθεί κανείς: «Πού και πώς βρήκε η εταιρία του Πάτση 4.300.000 ευρώ για να αγοράσει τα δάνεια από την Πειραιώς; Πόσα χρήματα έχει εισπράξει η εταιρία του από τα δάνεια των 63.000.000€ που έχει αγοράσει; Και βεβαίως, εξακολουθεί ακόμα και τώρα ο Πάτσης, όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία, να μετέχει στο Δ.Σ. της εταιρίας;»

Με πληροφορίες από newsbreak.gr, capital.gr

2 thoughts on “Καλείται για εξηγήσεις στην ΚΟ της ΝΔ ο Ανδρέας Πάτσης μετά τις νέες αποκαλύψεις Πολάκη!

  1. Έχουν ριχτεί σαν ΥΑΙΝΕΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΥΡΒΑΝΑ, κάθε εβδομάδα αποκαλείπτετε και από ένα ΔΕΞΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ για τις αρπαχτές του, φαντάσου τι θα γίνεται και σε ανώτερα επίπεδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *