Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Και “επίσημα” το Ποτάμι στη ΝΔ! Ο Στ. Θεοδωράκης στην εκδήλωση του «Ιδρύματος Καραμανλή» μετά από πρόσκληση του Κώστα Αχ. Καραμανλή

Και “επίσημα” το Ποτάμι στη ΝΔ! Ο Στ. Θεοδωράκης στην εκδήλωση του «Ιδρύματος Καραμανλή» μετά από πρόσκληση του Κώστα Αχ. Καραμανλή

Ο Στ. Θεοδωράκης θα δώσει το παρών στη Φιλοθέη διότι εδώ και μήνες, σε απόλυτη συνεννόηση με τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, ετοιμάζει το ντοκιμαντέρ για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, αναφέρει το parapolitika.gr.

Συγκεκριμένα γράφει:
“Ένας «ξένος» θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα ανάμεσα στους σημαντικούς προσκεκλημένους στην εκδήλωση του «Ιδρύματος Καραμανλή» με αφορμή τη συμπλήρωση 47 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ και 40 χρόνων από την ένταξη της Ελλάδος στην ΕΟΚ με προσωπική σφραγίδα του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ο λόγος για τον Σταύρο Θεοδωράκη, πρώην επικεφαλής του Ποταμιού και σήμερα-πάλι-μάχιμο δημοσιογράφο. Ο Θεοδωράκης θα δώσει το παρών στη Φιλοθέη διότι εδώ και μήνες, σε απόλυτη συνεννόηση με τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, ετοιμάζει το ντοκιμαντέρ για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Το ντοκιμαντέρ έχει αποκλειστικό θέμα την επιμονή του Σερραίου πολιτικού προς τον ευρωπαϊκό δρόμο της Ελλάδος και τις προσπάθειες που έκανε έως ότου πάρει την πολυπόθητη έγκριση. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι το πρόσωπο που επέλεξε το Ίδρυμα για να ετοιμάσει το ντοκιμαντέρ, το οποίο θα εστιάζει σε δηλώσεις, συνεντεύξεις και ομιλίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή από την δεκαετία του 50′ που έγινε πρωθυπουργός έως και την υπογραφή ένταξης της Ελλάδος στην ΕΟΚ το 1981.”

Άντε μετά να βγάλεις από το μυαλό του Αντώνη Σαμαρά , που επίσης θα δώσει το παρών, ότι η ΝΔ μετακινείται … προς το Ποτάμι!

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

14 − 9 =

Top