Είστε εδώ

Καυστική απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Παύλο Μαρινάκη: “Τις «μαύρες σελίδες» της χρεοκοπίας της χώρας τις έγραψαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ”

Στην παραχάραξη της πραγματικότητας συνεχίζει να επενδύσει λίγα 24ωρα πριν από τις ευρωεκλογές η κυβέρνηση με τον Παύλο Μαρινάκη να επιδίδεται σε fake news στην προσπάθειά του να αποδώσει τη χρεοκοπία της χώρας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στα συνεχιζόμενα ψεύδη του κυβερνητικού εκπροσώπου απάντησε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνοντας ότι:
«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης ξεχνά ότι αυτές τις “μαύρες σελίδες” της χρεοκοπίας και της κρίσης, που δήθεν του τις θυμίζει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με όσα προτείνει για τη στήριξη του λαού, τις έγραψαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».

Η Ελλάδα θυμίζει ανοχύρωτη χώρα, με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να κάνει τον «τροχονόμο» κονδυλίων, απευθείας αναθέσεων, και αποζημιώσεων κατόπιν καταστροφών -που δεν μπόρεσε να αποτρέψει έστω και μερικώς- οι οποίες, δυστυχώς, δεν αρκούν για να συντρέξουν ουσιαστικά τους πάσης φύσεως πληγέντες, σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Και καταλήγει: «Οι “άριστοι” των παρακολουθήσεων και του μπαζώματος των ευθυνών τους και της αλήθειας για το έγκλημα στα Τέμπη, θα έπρεπε να είναι πολύ πιο εγκρατείς στις δηλώσεις τους.

Επιλέγουν να είναι αλαζόνες επικαλούμενοι το 41% και ελπίζοντας στη μελλοντική χρησιμότητα των γαλάζιων “λεφτόδεντρων”. Να είναι σίγουροι ότι δεν θα καταφέρουν να απαλλαγούν από τις ευθύνες τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *