Είστε εδώ

#Μαυρογιαλούροι Ιστορίες “καθημερινής τρέλας” στον ΟΣΕ, την Ολυμπιακή, το Υπ.Εσ. και την ΕΥΔΑΠ. Τα ΦΕΚ με τα “δικά μας παιδιά”

Ας θυμηθούμε λοιπόν τη διαφορα μετακλητών επι συμβάσει και διορισμένων στο Δημοςιο. ΟΣΕ:
Η σύζυγος του Ανδρέα Λοβερδου, Πηνελοπη Παπαιωάννου, διοριςτηκε στο Υπ.Εσωτερικών το 2012 ( εν μέσω κρίσης και επί κυβερνήσεως Παπαδήμου ) αφού εφυγε από την Ολυμπιακη με εφ’απαξ 50000 ευρώ …
Η κυρία Αναστασία Κεδίκογλου , αδελφή του βουλευτή της ΝΔ κ. Σ. Κεδίκογλου, είναι δικηγόρος στη ΓΑΙΑΟΣΕ, ενώ ο κ. Κ. Καραγκούνης , γιος του πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ κ. Α.Καραγκούνη , είναι νομικός σύμβουλος της Κτηματολόγιο ΑΕ, στην οποία παρέχει νομικές υπηρεσίες και ο κ. Ι.Κοραχάης , γιος του τέως βουλευτή της ΝΔ κ. Β.Κοραχάη.
Ο κ. Χρ.Γκόνης, γιος του τέως βουλευτή της ΝΔ και επίτιμου προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Αν. Γκόνη, παρέχει νομικές υπηρεσίες στην ΑΕ Εθνικός Διαχειριστής Σιδηροδρομικής Υποδομής, θυγατρική του ΟΣΕ.
Τέλος μέχρι το καλοκαίρι που μας πέρασε οπότε και “δέησε” να υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του επικεφαλής της ΕΥΔΑΠ, στην καρέκλα της είχε τοποθετηθεί από την συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ο ανηψιός του πρωην ” ταμία ” ( τον λες και Γενικό Διευθυντή ) του κόμματος της ΝΔ Γ Βαρθολομαίου, που είχε χάσει την ζωή του στο γνωστό “περιπετειώδες” ατύχημα, στη σκάλα πολυκατοικίας “φιλικού” του προσώπου …
Τέλος, ( και σίγουρα δεν τελειώνει εδώ το ρεπορτάζ ) όπως αποκάλυψε η «Εφ.Συν.», το Δημόσιο αποτέλεσε καλό «καταφύγιο» για τη συγκεκριμένη ( Μητσοτάκης ) πολιτική οικογένεια.
«Διορίζεται, από 26/06/2013, σε θέση Ειδικού Συμβούλου στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, o Γρηγόριος-Αλέξανδρος Δημητριάδης του Σπυρίδωνα, με βαθμό Β’ και Μ.Κ. Βασικό Βαθμού κατηγορίας ΠΕ» ανέφερε η απόφαση της 7ης Αυγούστου 2013 που υπέγραψε ο τότε υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης .
Ο δε Γρηγόριος-Αλέξανδρος Δημητριάδης είναι ανιψιός του σημερινού προέδρου της Ν.Δ., καθώς και γιος του Σπύρου Δημητριάδη και της Κατερίνας Μητσοτάκη. Η τελευταία είναι αδελφή του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο συγκεκριμένος διορισμός τού ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη ωστόσο ήταν μόνο η αρχή. Ο σημερινός πρόεδρος της Ν.Δ., ως υπουργός, υπέγραψε ακόμα μία απόφαση στις 10 Νοεμβρίου του 2013. Σε αυτήν αναφέρεται ότι «εξαιρούμε από την αναστολή του δικηγορικού λειτουργήματος […] τον Γρηγόριο-Αλέξανδρο Δημητριάδη του Σπυρίδωνος, Δικηγόρο Αθηνών» .
Με άλλα λόγια, ο ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε πλέον τη δυνατότητα να ασκεί το επάγγελμά του παράλληλα με την εργασία του στο υπουργείο.
Ο Γρηγόριος-Αλέξανδρος Δημητριάδης φέρεται, όπως είδαμε πιο πάνω, να είναι δικηγόρος. Πληροφορούμαστε όμως από το ΦΕΚ (Αρ. Φύλλου 3504) της 3ης Ιουνίου 2011 ότι καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο η σύσταση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «LINK 2U ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ».
Στο ίδιο ΦΕΚ εμφανίζεται ως συμμετέχων στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ο «Γρηγόρης-Αλέξανδρος Δημητριάδης του Σπυρίδωνος και της Αικατερίνης». Στις 11 Νοεμβρίου του 2012 η συγκεκριμένη εταιρεία καταχωρίστηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο.
Στις 4 Ιουλίου του 2012 καταχωρίστηκε όμως στο «Μητρώο Εταιρειών Ενημέρωσης Οφειλετών για Ληξιπρόθεσμες Απαιτήσεις» μια εταιρεία με επωνυμία «LINK 2U ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ».
Οι μέτοχοί της; Σύμφωνα με το ΦΕΚ (Αρ. Φύλλου 12458) της 2ας Νοεμβρίου 2012 δεύτερο μέλος του Δ.Σ. του εμφανίζεται ο Γρηγόρης-Αλέξανδρος Δημητριάδης του Σπυρίδωνος και της Αικατερίνης, δικηγόρος.
Πολυπράγμων, όπως φαίνεται, ο συγκεκριμένος δικηγόρος, ο οποίος, παράλληλα με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στον χώρο των εισπρακτικών εταιρειών, είχε προσληφθεί στο γραφείο του υπουργού τότε και προέδρου της Ν.Δ. σήμερα, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *