Είστε εδώ

“Ηρωική μάχη” Βορίδη-Σταμάτη στην Βουλή για να μην κατατεθούν στοιχεία για τα … “δάνεια” κομμάτων και ΜΜΕ, από τις τράπεζες!

Ρίγη συγκίνησης, κυριολεκτικά, προκάλεσε το σθένος και η μαχητικότητα με την οποία ο ΚΕ της ΝΔ Μάκης Βορίδης και ο πλεόν πιστός συνεργάτης του Αντ Σαμαρά και πρώην Υπ Επικρατείας Δημ Σταμάτης, επιφορτισμένος επί “βασιλείας” του Μεσήνιου πολιτικού, με τον “δύσκολο” τομέα των σχεσεων με τα ΜΜΕ αλλά και τις τράπεζες, υπερασπίστηκαν στη Βουλή το … “δημοκρατικό” δικαίωμα των μηντιακών συγκροτημάτων, αλλά και των πολιτικών κομμάτων, να παίρνουν δάνεια από τις ανακεφαλαιοποιημένες με χρήματα του χειμαζόμενου ελληνικού λαού, τράπεζες, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Ακόμα και όταν εκείνος που ζητάει να μάθει το … τι και το … πως, είναι ο υπέρτατος θεσμός, ο θεμέλιος λίθος του πολιτεύματος, η Βουλή!
Ο Δημ Σταμάτης,λοιπόν, βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ.
υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το altsantiri.gr , ότι είναι… παράνομος ο έλεγχος στις διαφημίσεις των ΜΜΕ: «Δεν μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, να κάνετε τον δεσπότη… Παναγιώτη, είναι παράνομο…», φέρεται να είπε ο κ. Σταμάτης.
Ο Μάκης Βορίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι «δεν έχουμε εντολή να κάνουμε κάτι τέτοιο» (έλεγχο διαφημιστικής δαπάνης σε βάθος δεκαετίας).
Τελικά, βέβαια, οι δυνάμεις της πλειοψηφίας, όντας υπέρτερες, έκαμψαν στο τέλος την ηραική αντίσταση, της ΝΔ και θα δημοσιοποιηθούν όλες οι διαφημιστικές χορηγίες των τραπεζών προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε βάθος δεκαετίας (2006-2016)
Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *